/Cluj/Dentist

Mara Dent

Strada Rapsodiei 6A, Cluj-Napoca 400359, România

Mara Dent
Dentist
4.4
98 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QH3J+4M Cluj-Napoca, România
+40 740 825 617
maradent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Mara Dent
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Călin Daniel Cruceru217 zile în urmă
Buna ziua,
Am avut o urgență, nu atât că suferință momentană, trebuia să mă deplasez într-un turneu în țară. Mi-a căzut coroana, eram distrus, seara trebuia să plec.
Am sunat disperat aici, de la început am găsit umanism, care este un aspect destul de dificil de găsit în zilele noastre.
Odată ajuns la cabinet, am fost primit și asigurat că totul va fi bine, după o analiză preliminară a situației.
M-a salvat doamna doctor Mara Câmpeanu, împreună cu asistenta domniei sale, și s-a reușit un miracol la care cu câteva ore înainte, NU SPERAM! Nu spun vorbe mari, ci semnalez un fapt, mai mult decât pozitiv!!!
MULȚUMIRI ETERNE!
Călin Cruceru
RUBINCA COROIAN
RUBINCA COROIAN1 an în urmă
Un cabinet stomatologic de exceptie ! Profesionalism,rabdare,explicatii,atentie la detalii.Recomand cu toata increderea !
A R
A R1 an în urmă
Recomand cu toata increderea clinica Mara Dent!
Doamna Mara m-a ajutat cu profesionalism, sa imi rezolv toate problemele, precum si sa scap de frica de dentist :)
Atmosfera este foarte primitoare, iar doamnele asistente sunt foarte dragute.De fiecare data voi reveni cu drag!
Georgeta Marginean
Georgeta Marginean2 ani în urmă
Recomand cu mare drag clinica MaraDent, merg la ei de foarte multi ani, mereu mi-au explicat ce optiuni de tratament am si la ce preturi. Am avut nevoie si de operatii in acest timp pentru un chist si totul a decurs minunat de fiecare data, le multumesc pe aceasta cale si le doresc spor la munca in continuare.
Vlad Mihalcea
Vlad Mihalcea2 ani în urmă
Ca si client din 2007, pot recomanda cabinetul MaraDent. Pe langa detartraj, plombe, am facut si 4 operatii de extractie a maselelor de minte si totul a decurs foarte bine. Tot la MaraDent, am beneficiat de un tratament ortodontic care m-a ajutat sa-mi aliniez dintii.
Alexandra Pop
Alexandra Pop2 ani în urmă
Foarte curat și îngrijit cabinetul. Personalul dragut, au lucrat rapid si finut, întrebând mereu daca sunt bine, daca ma deranjeaza ceva! 👌
Mulker mulker
Mulker mulker2 ani în urmă
Cu fiecare incompetenta comisa aceasta D-na ''doctor '' MARA CAMPEANU mai gaseste cate un prieten binevoitor care sa-i ofere cate un feed back pozitiv . Nu e in stare sa faca o anestezie ori o simpla igienizare fara probleme . Folositi POS-ul ....nu-l tineti doar ca obiect de decor! Clientii dvs. nu ar trebui sa iasa din cabinet fara bon fiscal. MARA CAMPEANU = multa INCOMPETENTA si lipsa de respect ! BANII CONTEAZA RESTUL ....... DUMNEZEU CU MILA! In niciun cabinet medical din tara aceasta nu ti-i se cere sa platesti TAXA COVID pentru servicii medicale......SA VA FIE RUSINE D-na MARA CAMPEANU! Va bateti joc de noi si de sanatatea noastra pe banii nostri!
Alexandru Rotar
Alexandru Rotar2 ani în urmă
Recomand cu încredere pe doamna doctor Mara și echipa dânsei. Serviciile de calitate, atenția către nevoile pacientului și buna comunicare sunt câteva din punctele forte ale acestui cabinet stomatologic.
Ionut Vulvoi
Ionut Vulvoi2 ani în urmă
Cel mai probabil voi locui in afara romaniei dar in cazul unei lucrari mai mari, prefer sa vin aici cu avionul, cam asta e parerea pe care mi—am facut-o. Am vizitat un numar destul de mare de cabinete datorita situatiei mele dificile cu starea dintilor dar nicaieri nu am intalnit un personal atat de amabil si de implicat, majoritatea vizitelor mele au fost pe tura doamnei asistent Ioana care mie unul mi—a lasat o impresie de film, pe nicaieri nu am interactionat atat de placut ca si client. Doamna Mara de la inceput mi-a explicat pas cu pas ce putem face, care-s solutiile si costul lor iar pe mine m—a multumit mai ales ca am ajuns aici de la un cabinet care a lasat de dorit. Pe langa partea de profesionalism vis a vis de domeniu, sunt foarte igienici si atenti in legatura cu situatia grea prin care trecem datorita virusului, deci nu veti intra fara sa vi se ofere botosei, halat si capelina iar masca o veti da jos numai atunci cand doamna doctor se va apuca de lucru.
TL:DR: am fost si voi mai merge la acest cabinet, recomand.
Locații recomandate