/Cluj/Dentist

Dr. Dumitru Muntean

Strada Șesului nr.23, Cluj-Napoca 400384, România

Dr. Dumitru Muntean
Dentist
5
93 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH66+QX Cluj-Napoca, România
+40 742 936 961
dumitrumuntean.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raul Margauan
Raul Margauan2 ani în urmă
Profesionalism și seriozitate! Am beneficiat de un tratament de albire profesională și de o reabilitare estetică, atât la dinții de sus cât și la cei de jos. Dumitru m-a ajutat sa am o dantură frumoasă într-un mod natural cu ajutorul fațetelor dentare din compozit. Lucrează atent și este foarte insistent pe detalii. Pentru mine este dentistul meu de încredere.
Alin Pausan
Alin Pausan2 ani în urmă
Am primit recomandarea de la un membru din familie. Abordarea pe care a avut-o mi s-a parut chiar buna. Mi-a facut un control de rutina pe baza unei radiografii care o face chiar la clinica si mi-a placut ca am avut in urma controlului un plan de tratament cu ce lucrari trebuie facute si costul estimativ pentru toate lucrarile. Intr-un final, costul a variant foarte putin fata de ce era in plan. In rest, imi place cum a lucrat, nu am simtit dureri in timpul lucrarilor si tot timpul cand am avut intrebari sau I-am cerut sa-mi recomande periute, paste de dinti sau altele, a fost deschis sa faca asta.
Pentru mine experienta a fost una chiar buna si recomand si altora.
Diana Andreea
Diana Andreea2 ani în urmă
Am ajuns în cabinetul domnului doctor Muntean cu multe probleme dentare, cu frici și cu un bagaj de experiențe neplăcute cu alți stomatologi. Mi-a plăcut că de la prima consultație am primit un plan de tratament și a fost prima dată când mi s-a explicat totul cu calm și pe înțelesul meu. După terminarea planului de tratament sunt foarte mulțumită și nu îmi mai este deloc frică. Îl recomand cu tot dragul pe domnul doctor Muntean și mi-aș fi dorit să îl găsesc mult mai repede.
Andreea Aradoaie
Andreea Aradoaie2 ani în urmă
Dnul. Doctor Dumitru Muntean mi-a făcut câteva plombe pe care, dacă nu aș ști dinții la care au fost făcute, nu aș ști că sunt acolo. În concluzie, dnul. doctor e perfecționist, și are răbdare să lucreze finuț, până la ultimul detaliu. De asemenea, planul de tratament este bine stabilit. Sunt foarte mulțumită.
Bogdan U
Bogdan U2 ani în urmă
Il recomand cu toata increderea pe Dumitru! Am scapat de acele momente cand stateam cu groaza ca trebuie sa merg la stomatolog. Imi place ca e profesionist si ca expica, pe intelesul meu, fiecare procedura pe care o face. Merg la el de 3-4 ani si sunt foarte multumit!
Sanziana andea
Sanziana andea2 ani în urmă
Foarte mulțumită de calitatea serviciilor & mai ales de rezultatul final. Am avut multe lucrări și pot sa spun ca experienta a fost una pozitiva, fără dureri. Un adevărat profesionist! Recomand cu căldură!
Alina Feher
Alina Feher2 ani în urmă
Foarte placuta experienta. Pot spune ca e prima data cand am iesit multumita de rezultate din cabinetul unui medic stomatolog. Domnul doctor lucreaza impecabil si este foarte atent la detalii. Recomand fara nicio retinere!
Anna-Maria Balaj
Anna-Maria Balaj2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute! Datorita domnului doctor am scăpat de frica de a merge la stomatolog si ii mulțumesc pentru asta! Profesionist, pasionat și foarte implicat in ceea ce face! Recomand cu toata increderea!
Locații recomandate