/Cluj/Dentist

Dental Office Club

Strada Andrei Șaguna nr. 2, Cluj-Napoca 400103, România

Dental Office Club
Dentist
5
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHFQ+8C Cluj-Napoca, România
+40 755 804 629
dentalofficeclub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Salo34
Salo342 ani în urmă
Super experienta, personal foarte profesionist, aparatura de calitate, curatenie, amabilitate. Recomand 100%. Cu siguranta o sa ma intorc aici.
Ciotlăuș Mihaela
Ciotlăuș Mihaela2 ani în urmă
Servicii de calitate, un cabinet dotat modern și un personal primitor și foarte bine pregătit.
Zoltan Fola
Zoltan Fola2 ani în urmă
Recomand cu incredere acest cabinet stomatologic. Domnul ovidiu olar este un profesiont exceptional.:)
Ioan Goron
Ioan Goron2 ani în urmă
E cel mai bun cabinet din cate am vizitat, fara ezitare. Pe langa serviciile ireprosabile pe care le ofera, oamenii de aici au grija sa redefineasca parerea generala despre mersul la stomatolog. Sunt foarte dedicati muncii lor, iar rezultatele demonstreaza asta.
Luminița Ciucă
Luminița Ciucă2 ani în urmă
Domnul doctor Olar Ovidiu este un profesionist de incredere, care lucreaza conform principiilor stomatologiei minim invazive si fara durere. Recomand!
Jozsy B
Jozsy B2 ani în urmă
Toata viata am fost nemultumit de estetica dintilor mei, si eram si foarte indoielnic daca sa optez pentru fatete dentare sau nu, intrucat imi era cam teama de tot procesul.

A venit ziua in care m-am hotarat ca vreau sa fac schimbarea, mi-am luat inima in dinti si mi-am facut programare la Dental Office Club pentru un consult.

In urma consultului, dupa ce Dna. Dr. Daniela Popa mi-a explicat (pe intelesul meu), toate variantele posibile si imposibile, ca eu sa am intr-un final un zambet care sa ma multumeasca personal si sa ma scape de "frustrarea" cumulata o viata intreaga, am inceput procedurile de "infrumusetare".

Nu gasesc sincer cuvintele potrivite de lauda, pentru ca ce e in sufletul meu ca senzatie de bucurie, nu poate fi descris in cuvinte.

Multumesc din suflet si recomand cu cea mai mare caldura si incredere acest cabinet stomatologic, unde personal m-am simtit ca la mine acasa, si da, poate suna ciudat, deoarece tuturor ne e cam frica sa mergem la stomatolog, insa datorita echipei intalnite acolo asa am ajuns sa ma simt.

Multumesc ca mi-ati oferit increderea de a zambi!
Alexandra Rus
Alexandra Rus3 ani în urmă
Nu am decât cuvinte de laudă pentru personalul medical și dotările cabinetului. Și aceste cuvinte sunt din partea unei persoane ce alege să vină tocmai din altă localitate pentru a putea beneficia de serviciile oferite de DOC.
Istina
Istina2 ani în urmă
În sfârșit un cabinet unde am depășit frica de stomatolog! Intr un cuvânt: profesionalism,răbdare și empatie (de fapt trei cuvinte😁)
Locații recomandate