/Cluj/Dentist

Oral Design Clinic

Strada Câmpului 33, Cluj-Napoca 400664, România

Oral Design Clinic
Dentist
5
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH57+47 Cluj-Napoca, România
+40 264 426 824
oraldesignclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 12–20
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paul Visuian
Paul Visuian2 ani în urmă
[RO] Recomand această clinică! Până acum am fost la Dr. Petri Ana, Dr. Șanta Andrei și Dr. Bugnariu Adina. Toți sunt extrem de profesioniști, lucrează meticulos și sunt axați pe nevoile pacientului.

[EN] I highly recommend this clinic! Until now I've been treated by Dr. Petri Ana, Dr. Șanta Andrei and Dr. Bugnariu Adina. All of them are very professional, conscientious and focused on the patient's needs.
Dorina Pora
Dorina Pora2 ani în urmă
Din parte mea un 10 cu felicitări! Am rămas plăcut surprinsă de tot ceea ce înseamnă Oral Clinic Design. Am întâlnit oameni cum rar găsești, am fost tratată cu profesionalism într-o ambianță de mare clasă. Ca dovadă suntem 3 membrii în familie care ne tratăm la această clinică. Succes tuturor! Vă doresc să puteți ajuta cât mai mulți oameni. Recomand cu încredere!
Irinel Onofrei
Irinel Onofrei2 ani în urmă
Dupa ce m-am ales cu o infectie in urma unei lucrari puse prost de un alt medic la un alt cabinet de cartier, am ajuns la aceasta clinica. Aici, fiecare doctor are specializarea sa, fiecare spatiu de lucru este ultra-utilat, totul e nou iar acesti doctori discuta impreuna planul de tratament pentru fiecare pacient. Totul este exemplar si probabil la nivelul unei clinici private din Elvetia. Go for it !
Dorina Feldrihan
Dorina Feldrihan2 ani în urmă
O experiență de 10! Sunt încântată că după mulți ani v-am găsit și apreciez fiecare medic cu care interacționez în clinică. Stabilirea unui plan de tratament, toate explicațiile oferite și soluțiile propuse m-au făcut să am încredere. Cel mai important, mi-am depășit teama de dentist :) Chiar dacă unele proceduri sunt neplăcute, revin cu încredere și curaj la fiecare programare.

Recomand!
Georgiana Bofan
Georgiana Bofan2 ani în urmă
Medicii sunt profesionisti, lucreaza interdisciplinar, iar abordarea cazului meu (cel putin) a fost privita in perspectiva de fiecare medic cu care am interactionat; am discutat toate optiunile de tratament pe care le-au gasit si am avut suportul lor in ceea ce priveste optiunea de tratament pe care mi-am ales-o.Recomand cu incredere!
Carp Sergiu
Carp Sergiu2 ani în urmă
Oral Design Clinic este o clinica pe care o recomand cu toata increderea. Serviciile oferite sunt de calitate cu dotari ultra-moderne iar cu fiecare experienta imi dau seama ca am facut cea mai buna alegere din punct de vedere medical.
Valeria chelaru
Valeria chelaru2 ani în urmă
O echipa destinsa de profesionisti. Am fost foarte placut surprinsa de rezultatele tuturor lucrarilor stomatologice pe care le-am facut aici. Recomand cu caldura!
Serban Ursu
Serban Ursu2 ani în urmă
Recomand acest cabinet. Ofera pachetul complet de medici stomatologi specializati si tehnicieni dentari axati pe calitatea lucrarilor. Faptul ca lucreaza toti in acelasi loc eficientizeaza intregul proces in caz de implant sau fatete/coronite si nu se mai pierd zile intregi cu proba acestora.
In caz de orice interventie aceasta este descrisa amanuntit pacientului, eliminand astfel orice frica sau semne de intrebare.
Locații recomandate