/Buzau/Dentist

Clinica Stomatologica Buzau - Hello Clinic

Bulevardul Unirii, Buzău, România

Clinica Stomatologica Buzau - Hello Clinic
Dentist
4.3
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RX8+WJ Buzău, România
+40 729 930 950
helloclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Danut Croitoru
Danut Croitoru2 ani în urmă
Recomand aceasta clinica stomatologica pentru cele mai bune servicii de calitate. Profesionalism la înalte standarde...
Mariana Aldea
Mariana Aldea2 ani în urmă
Am urmarit un plan de tratament in cadrul clinicii si lucrarile pe care le-am facut aici nu au fost putine.
Cu toate eforturile financiare, as fi descris experienta ca fiind placuta, insa am observat ca incasarea banilor primeaza in fata empatiei pentru pacientul in suferinta.
Poate ca nu mi s-ar fi parut anormal sa fie asa, dar:

Nu mai povestesc experienta tratamentelor de canal pentru trei dinti, ideea este ca, am inceput sa am dureri si sa ma umflu dupa tratament. Dupa ce am indurat weekendul, am ajuns de urgenta la Dl Dr; nu mai luam in calcul asteptarea in hol, inciziile pe care a trebuit sa le suport, mi se prescrie antibiotic de vreo 65 de lei (ca amoxicilina nu o mai fi la moda sau nu stiu). Ajung sa achit urgenta, ca doar nu aveam deja un gust amar dupa toate cele si am facut si mare deranj probabil, de parca dadusem buzna in prima clinica pe care o gasisem, ca o supriza.
A doua zi, fața mea a inceput sa fie desfigurata, ajung din nou la cabinet, iar incizii; propun sa mi se deschida canalele poate mi-ar face mai bine, dar nu, Dl Dr da niste telefoane, ca dansul are multi colaboratori si decide ca nu trebuie. Achit din nou, nu mai stiu ce achit, nici nu ma interesa doar sa scap de chin. Nu, nu mi-a fost mai bine.
Asa ca am revenit si a treia zi ca sa mi se deschida canalele, wow, ce surpriza! Doar ca nu toate, doar cele pe care a lucrat dansul (am zis, poveste lunga si cu tratamentele astea) ca sa imi spuna ca nu dreneaza nimic pe acolo si sa iau antibiotic in continuare, sa revin cand trece totul pt retratament. Aaa si sa achit iar niste nu stiu ce calciu temporar mi-a pus pe canale.
Ester inn
Ester inn4 ani în urmă
Am ajuns pentru o urgență la Hello clinic.Am fost tratată cu profesionalism de domnul doctor Alexandru Dinu.Am plecat foarte mulțumită și impresionată de curățenie, dotări,personalul amabil și nu am mai avut nici o problemă de atunci.
Denisa Meche
Denisa Meche2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta placuta la aceasta clinica unde serviciile sunt premium iar oamenii sunt devotati acestei meserii. M au oferit incredere si un zambet de care pot sa ma bucur in fiecare zi.
Ionela M
Ionela M2 ani în urmă
Domnului doctor nu îi pasă dacă ai o complicație sau problemă după tratament. Doar de bani le pasă. NU RECOMAND!
Catalin Lungu
Catalin Lungu2 ani în urmă
Nu ma gandeam ca o extractie de masea de minte o sa fie o experienta placuta. Multumesc domnului doctor Alexandru I. Dinu pentru ca a fost foarte atent si calm. Interventia a fost rapida si fara durere. Recomand aceasta clinica!
Elena Rusu
Elena Rusu2 ani în urmă
Il recomand pe Dl. Dr. Alexandru Dinu. Este un foarte bun profesionist.
EXeq Ter
EXeq Ter2 ani în urmă
Nu recomand, stomatolog arogant, preturi extrem de mari in raport cu calitatea serviciilor👎
Locații recomandate