/Bucuresti/Dentist

Dentaplus Dristor

Strada Râmnicu Vâlcea 19, București, România

Dentaplus Dristor
Dentist
4.7
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C48R+7G București, România
+40 722 337 009
clinicadentaplus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Stefan
Alex Stefan4 ani în urmă
Preturi exagerate! Am fost astazi si mi-au facut un tratament de 3500 de lei! Coroana ceramica la 1800 de lei? Absurd. Pivot fibra sticla 400 de lei? Personalul este ok in schimb, sunt convins ca fac o treaba buna, insa pretul este exagerat.
Alex S
Alex S4 ani în urmă
Dacă nu vrei să fii cu banii luați și cu dureri, vino la Dentaplus. E prima data când vin cu placere la dentist. Echipa tânără, ultimul răcnet (pun intended) in tehnologie și amabilitatea personalului sunt doar câteva calități găsite la Dentaplus
Eleonora Moise
Eleonora Moise5 ani în urmă
Extrem de mulțumită ! Totul la superlativ, recomand cu toată încrederea!
Marius Sofron
Marius Sofron5 ani în urmă
(Tradus de Google) Pentru mine Dentaplus este ca un grup de prieteni. Le-am dat întreaga mea încredere și nu m-au dezamăgit niciodată. Au trecut câțiva ani de când am fost acolo pentru prima dată și am făcut progrese mari în ceea ce privește sănătatea dinților mei. Oamenii de acolo sunt prietenoși și amabili de furnici, ei chiar își cunosc afacerea. Locația este curată și frumoasă și în imediata apropiere a numeroaselor mijloace de transport publice.
Recomand cu tărie Dentaplus!

(Original)
For me Dentaplus is like a group of friends. I gave them my full trust and they never disappointed me. There have been a couple of years since I first went there and I have made some great progress regarding the health of my teeth. The people there are friendly and kind ant they really know their business. The location is clean and nice and in close proximity to many public means of transportation.
I strongly recommend Dentaplus!
Laura Neaga
Laura Neaga5 ani în urmă
Elena-Roxana Bogdan
Elena-Roxana Bogdan5 ani în urmă
Casian Toader
Casian Toader5 ani în urmă
Mirela Tone
Mirela Tone2 ani în urmă
O echipa tanara, formata din oameni amabili, profesionisti.Se discuta impreuna planul de tratament ,transparent cu avantaje si dezavantaje, nelamuriri.Pe arcada superioara am 2 coroane pe incisivi, 1coroana pe canin si 4 fatete, o lucrare executata temeinic. Zambesc din nou,cu toata increderea! 🦷🦷🦷👍👍👍
Locații recomandate