/Bucuresti/Dentist

Dentistry Hub - DHub

Strada Giacomo Puccini nr. 8A, București 014192, România

Dentistry Hub - DHub
Dentist
4.5
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F483+55 București, România
+40 722 869 707
d-hub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Apostol
Diana Apostol2 ani în urmă
Dacă ești un panicat/panicată (ca mine) la intrarea într-un cabinet stomatologic și amintirile din copilărie nu te lasă să fii prea relaxat când te așezi pe scaunul acela (pe care îl cunoaștem cu toții), atunci eu zic să dai o fugă până la Dentistry Hub.

Vei pleca "depanicat" și vei dori să revii cu siguranță.

Ce mi-a plăcut la cabinet este ca nu ai cum sa uiți ca ai programare în ziua respectiva, pentru ca au un sistem foarte bine pus la punct, prin care te anunță, politicos pe mail, cu o zi înainte. Asta ca să nu ai niciun motiv sa te sustragi, dacă ai apucături de pacient panicat (vezi primul paragraf🤣).

Eu am obținut răspunsuri la problemele mele, iar atitudinea a fost una relaxată și pozitivă.

Am plecat liniștită și împăcată că am putut avea o conversație de la om la om și nu neapărat de la medic-pacient, pentru că nu a existat bariera aceea impusă de unii medici.

Un alt aspect foarte important este că nu a trebuit sa aștept în sala, cum pățeam la alte cabinete.

Mulțumesc, Cristi!
Gigi Dumbrava
Gigi Dumbrava2 ani în urmă
Servicii bune dar tot nu explica preturile. Adica o plomba intre 250-350 lei mi se pare exorbitant si nejustificat. In Bucuresti sunt dentisti mult mai buni cu preturi mult mai ieftine dar cine are bani de aruncat de ce nu... poti merge si la dentistry hub...
Georgiana-Alexandra Moldoveanu
Georgiana-Alexandra Moldoveanu2 ani în urmă
Căutam de foarte mult timp un cabinet de încredere în București, pentru că îmi era foarte greu să merg de fiecare dată până în orașul din care provin la medicul cu care aveam deja o colaborare îndelungată și in care toată familia avea cea mai mare bază. Am avut foarte mult timp frică de dentist și nu mi-aș fi schimbat medicul decât dacă aș fi știut sigur că voi găsi cel puțin aceeași răbdare și înțelegere și mai ales măcar același standard de calitate a lucrărilor.
Am venit la Dentistry Hub unde le-am întâlnit pe Alina și Irina și am fost nespus de mulțumită de felul în care lucrează. Întreabă tot timpul dacă doare ceva, dacă mai trebuie ajustat, dacă jenează ceva și mai ales explică și pe înțelesul meu ce este de făcut la fiecare intervenție.
Puncte în plus aș acorda și pentru faptul că au ținut tot timpul cont de ceea ce mi-am dorit la fiecare tratament, am avut o carie între măseaua de minte și molar și nici măcar nu s-a pus problema să facă extracție pentru măseaua de minte chiar dacă e mai greu de lucrat în zona aceea, dar nu aveam dureri, doar voiam să am grija de dinți fără să mai ajung să fac extractie de nerv, curățare de canal etc. Am suferit un pic de la ținut gura larg deschisă o oră și ceva, dar măcar am rămas cu dinții sănătoși. De asemenea, am schimbat și plombele dinților din față care se îngălbeniseră, iar acolo am simțit și mai mult că se ține cont de ceea ce-mi doresc dpdv estetic să obțin și știu că am avut parte de o lucrare la cea mai înaltă calitate. Pot să spun că la acest cabinet se lucrează cu pasiune, răbdare, înțelegere și într-o atmosferă relaxată și pozitivă. Urmează să îmi mai pun implanturi, coroane și orice va fi nevoie de acum încolo tot aici, mai ales că știu cât e de important să îți rezolvi probleme dinților din timp.
Am preferat să fac un efort financiar mai mare căutând un cabinet în București tocmai pentru a ști că voi primi cele mai bune servicii și pentru a salva timpul meu liber, iar acum sunt convinsă că prețurile sunt de bun-simț raportat la felul în care își fac munca acești oameni.
Diana Secu
Diana Secu2 ani în urmă
puțin unfair să las un review cu toate că nu am ajuns acolo, însă discuția de la telefon mi s-a părut penibilă și total lipsită de profesionalism. mi s-a răspuns la telefon fără măcar un 'alo', a trebuit eu să întreb dacă e dentistry hub, după doua rânduri de 'alo' de la mine și 'da' de la ea, crezând ca poate am greșit numărul. restul a decurs exact la fel. eu punând întrebări și așteptând răspunsuri pe care nu le primeam. mama a crezut că poate se terminase programul, și a răspuns doamna de la curățenie la telefon.
e efectiv prima persoana de la dentistry hub cu care comunici, nu poți să iei orice om de pe stradă să-l pui langa telefon, fără vreun pic se instruire. mă rog, to each their own. culmea ca am mai citit un review de acum o săptămâna cu exact aceleași sentimente ca ale mele. sper să rezolvați treaba asta 🤷🏻‍♀️
Ali Eduard Munteanu
Ali Eduard Munteanu2 ani în urmă
Inainte sa ii vizitez eram super anxios cu privire la tot ceea ce tine de stomatologie, din cauza unor experiente neplacute din adolescenta. Insa aici au reusit sa imi spulbere aceasta anxietate prin profesionalismul lor, prin rabdarea si atentia cu care lucreaza. Daca se mai regaseste cineva in situatia mea, aceea de "a avea frica de dentist", va sfatuiesc sa mergeti la ei, veti scapa de ea in timp record :)
U.B.E
U.B.E2 ani în urmă
Din păcate comunicarea cu persoana are se ocupa de programări a fost total neplăcută.
S-a simițit lipsa de profesionalism...plictiseala și dezinteresul.
Nu uitați, potențialul client discuta mai întâi cu domnișoara, după ajunge la voi(asta dacă mai ajunge).
Părerea nu a fost doar a mea!

Keep up with the good work.
Daniela Serengau
Daniela Serengau2 ani în urmă
Dl Dr. Cristi Nedelcu este in primul rand un om extraordinar si un medic bun.L-am ales tocmai din acest motiv,nu am vrut medicii vedetelor,ci un medic bun caruia sa ii pese de pacient.Am rezervat programul pt o zii intreaga(fatete dentare),si dintr-o cauza neprevazuta am anulat cu o zii inainte.Am fost totusi la o igienizare,si desii restul programului era irosit,s-a purtat f frumos.Ma bucur de alegerea facuta.Mergeti cu toata increderea.Sunt medici tineri si pasionati,f bine pregatiti si responsabili in munca pe care o fac.Am fost si la alt medic,de renume...care f plictisit de munca lui probabil,ma tratat ca pe "inca un pacient in plus".Pt majoritatea dr.noi pacientii suntem doar sursa de bani,rar un medic caruia sa ii pese de ce ramane in urma lui.Tot respectul pt dr.Cristi.Am venit din Viena la el si voi mai venii!!
Mei-Rosu Daniel
Mei-Rosu Daniel2 ani în urmă
Alina și Smaranda... ❤️ BEST TEAM ❤️ !!! M-au scăpat de frica de a merge la dentist ..după 26 ani.

Great job, girls, keep it up! 😍😍😍😍😍
Locații recomandate