/Bucuresti/Dentist

Imperial Dent - Clinica Stomatologica Piata Victoriei

Strada Munții Tatra 4-10, București 030881, România

Imperial Dent - Clinica Stomatologica Piata Victoriei
Dentist
4.5
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32M+67 București, România
+40 752 364 590
imperialdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adina Manisor
Adina Manisor2 ani în urmă
Cea mai buna clinica din oraș. Experiența este mereu una plăcută: doctori foarte competenti care nu doar exceleaza in ceea ce fac dar și îți explica la fiecare pas ce se întâmpla, cum decurge recuperarea și pașii următori. Recomand!
Elena Prisacari, Oracle PM
Elena Prisacari, Oracle PM2 ani în urmă
Am avut cu aceasta clinica o experienta atipic si surprinzator de placuta… flexibili cu programarile, am fost tratata cu respect, medicii/asistentele foarte binevoitori si pozitivi, preturi decente, servicii mi-au fost oferite cat am avut nevoie - minimul necesar (prea des aud povesti de la oameni - am mers la dentist pentru pentru un detartaj si m-am trezit cu un implant de care nu aveam nevoie). Sunt bucuroasa ca i-am gasit.
Mihai Dumitru
Mihai Dumitru5 ani în urmă
Una dintre cele mai bune clinici din oras. Doctori foarte buni, aparatura de ultima generatie, locatii aflate central, in apropiere de metrou si preturi competitive. Recomand!
Elena Gabriela ARDELEAN
Elena Gabriela ARDELEAN5 ani în urmă
Nu recomand. M-am dus pentru un simplu detartraj si am iesit sangerand. Produsele nu sunt de calitate, medic zambitor dar nu stie ce face.
Irimia Bogdan
Irimia Bogdan6 ani în urmă
Recomand cu mare incredere aceasta clinica pentru atentia acordata fiecarui pacient. Frica de mers la medicul stomatolog dispare imediat ce intri in acest mediu si am incredere ca zambetul meu este in cele mai competente maini. Doresc sa mentionez ca nu exista un medic preferat, fiecare din medici avand o experienta si un caracter exemplar. Nu ezitati pentru o dantura sanatoasa si un zambet de nepretuit
Andreea Gabriela
Andreea Gabriela2 ani în urmă
Medici extrem de bine pregătiți,servicii de cea mai buna calitate toate in aceasta clinica deosebita.
Sorin Babotă
Sorin Babotă2 ani în urmă
M-am simtit extraordinar in relatia pacient - medic, cat despre modul in care abordeaza problemele, nu pot spune decat ca m-am bucurat de transparenta oferita si profesionalismul de care dau dovada. Sper sa va mentineti echipa in aceeasi formula, iar standardele sa le pastrati cel putin ca pana acum.
Tina Raluca
Tina Raluca2 ani în urmă
Flexibilitate a doctorilor si profesionalism! Am apelat pentru o urgenta, am fost tratati cu maxima promptitudine, doctorul s-a prezentat cu câteva ore înaintea programului pentru a ne prelua urgenta. Recomand cu încredere!
Locații recomandate