/Bucuresti/Dentist

OnDental Microscope Dentistry

Str. Lt.-col. Dumitru Papazoglu 82, București 031204, România

OnDental Microscope Dentistry
Dentist
5
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C9+3G București, România
+40 755 416 612
ondental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Niţu Luciana
Niţu Luciana2 ani în urmă
O echipă de medici profesioniști și empatici, care sunt foarte atenți la confortul pacientului. Cabinetul este dotat cu tehnologie nouă și performantă, astfel încât orice procedură să se desfășoare rapid, în siguranță și fără durere. Este pentru prima dată când mă simt atât de relaxată când merg la dentist.
Sorina badea
Sorina badea2 ani în urmă
ONDENTAL Microscope Dentistry, o echipă de tineri profesionişti , preocupați în cel mai mic detaliu să ofere cele mai bune tratamente !
Recomand cu toată încrederea!
Alina Diana Ion
Alina Diana Ion2 ani în urmă
O echipa de profesionisti tineri, preocupati de perfectionarea tehnicilor in domeniu si inclinati spre a gasi cele mai potrivite solutii pentru pacienti.
In plus, o atmosfera foarte prietenoasa, care te ajuta sa te relaxezi si face ca orice tratament sa fie mult mai usor.
Ana Maria Cristina
Ana Maria Cristina3 ani în urmă
Normele impotriva virusului Covid19 sunt respectate, oferindu-ti-se, de la intrare, echipament de protectie, masca si dezinfectant.
Domnii doctori, cat si domnisoarele asistente sunt foarte atenti si intelegatori, cu privire la nevoile pacientului.
Servicii de calitate.
Recomand!
Ruxandra Dragomir
Ruxandra Dragomir2 ani în urmă
Recomand x 1000!
Totul e la superlativ, de la domnisoara de la receptie, pana la doamnele si domnisoarele stomatolog!

Am fost pentru prima data la dentist la acest cabinet si as repeta experienta de un milion de ori, nu credeam ca o sa adorm vreodata pe scaunul unui dentist, dar aici am facut-o. Nu va mai spun ca fetele pe langa a fi profesioniste sunt si niste dulci, astfel ca vizita la dentist devine o placere! :)
Ionela Neamtu
Ionela Neamtu2 ani în urmă
Recomand cu mare drag <3 <3 <3

De cand intri, te intampina domnisoara de la receptie (Ioana) care iti da un vibe minunat si te simti ca si cum esti acasa <3 (Eu una asa ma simt :D)

Nu mai zic de curatenie si de măsurile de siguranță stabilite de la primire pana la plecare (care deja mi-au intrat in reflex :))).

Profesionalismul medicului meu dr. Cristina Neculau este unul nemaiponenit, ador energia pe care o emana, felul cum vorbeste , pur si simplu e un om superb, si sa nu uit de asistena ei - Alexandra care e o dulceata de fata

Cu aceste minunate persoane, vizita la dentist a devenit o placere pentru mine :D
Constantin Deliu
Constantin Deliu2 ani în urmă
Foarte mulțumit. Mi s-a făcut un plan de tratament și am hotărât împreună ce tratamente facem. Sunt foarte atenți cu igiena, folosesc microscop pentru o mai mare finețe, mi s-au părut tehnici moderne, comparativ cu ce am mai regăsit în alte cabinete. Sunt atenți la detalii și au adresat toate observațiile mele. Per total a fost o experiență foarte pozitiva, o sa revin cu siguranță!
Radu Stoian
Radu Stoian2 ani în urmă
In ciuda fricii de stomatolog, echipa OnDental prin profesionalism, dedicare si calmului necesar explicarii procedurilor ce urmau a fi efectuate, m-au facut sa acord mai multa atenție sanatatii dintilor mei si sa revin pt controale regulate.
Locații recomandate