/Bucuresti/Dentist

DENT ESTET Residential Herastrau

Șoseaua Nordului 82-92, București 014104, România

DENT ESTET Residential Herastrau
Dentist
4.6
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3JP+PC București, România
+40 21 232 5687
dentestet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina Tudose
Irina Tudose2 ani în urmă
Am auzit din intamplare de la o cunostinta cat de multumita este de experienta ei la clinica DENT ESTET si de cat de mult accent se pune aici pe calitatea serviciilor. Drept urmare, alegerea mea a fost mai usoara cand am decis să imi incep tratamentele la DENT ESTET. Echipa medicala formata din Dr. Cristian Csapo Martinescu, Dr. Erika Vasilescu si Dr. Alexandra Dogaru au facut o treaba extraordinara, mi-au explicat tot procesul și mi-au oferit toate informațiile si indicatiile de care am avut nevoie! Atat tratamentele realizate la microscop, procedurile de ultima generatie cu laserul si noul tip de detartraj EMS au fost la cel mai inalt nivel. Recomand!
Laura Dumitrescu
Laura Dumitrescu2 ani în urmă
Am inceput tratamentul stomatologic la aceasta clinica alaturi de domnul doctor Bogdan Dragulin, trecand printr-o sedinta de profilaxie cu EMS Airflow, un tratament de albire profesionala cu Lampa Plasma ZOOM si 4 obturatii realizate la microscop. Acesta a dat dovada de indemanare si profesionalism, asigurandu-mi tot confortul in timpul procedurilor si rezultate la cel mai inalt nivel. Recomand cu incredere!
Ioana Drug
Ioana Drug4 ani în urmă
Desi am aparat ortodontic, merg frecvent la detartraj in soseaua Nordului deoarece imi este usor sa ajung de la munca, chiar si in pauza de masa. Recomand!!
Olteanu Cristina
Olteanu Cristina4 ani în urmă
Recomand cu încredere Clinica DENT ESTET. De fiecare data când revin, mă bucur de cea mai frumoasă experiență. Mult succes în continuare!
Stan Andreea
Stan Andreea10 ani în urmă
Nici nu ma asteptam sa gasesc la DENT ESTET altceva decat o ambianta placuta, aparatura moderna si personal calificat. Am descoperit insa ca au si o multime de pachete si oferte excelente.

Simona Preoteasa este de ceva timp ortodontul meu si o recomand cu draga inima oricui este in cautarea unui bun profesionist.Zambetul meu la sfarsitul tratamentului va fi, probabil, cea mai buna dovada a capacitatilor sale.
Maria Neagu
Maria Neagu2 ani în urmă
Recomand cu mare drag DENT ESTET. Eu, dar si membri ai familiei mele, am ales in urma cu 14 ani aceasta clinica si revenim de fiecare data cu placere, pentru servicii medicale excelente. Pe dr. Alina Scortea am intalnit-o acum cativa ani si ma bucur de fiecare data sa o revad. Lucreaza impecabil, e meticuloasa si intotdeauna atenta la nevoile mele. Multumesc pentru rabdare si sfaturile pe care mi le oferi (pure gold)!
Nick Iacob
Nick Iacob2 ani în urmă
Multumesc clinicii Dent Estet pentru tratamentele oferite!
Personalul cu care am intrat in contact, receptie si medici stomatologi, sunt foarte bine pregatiti si foarte dornici sa te ajute. In plus, au rabdarea necesara pentru a-ti explica in ce consta interventia necesara rezolvarii problemei dentare.
De asemenea, atmosfera este foarte placuta, aparatura medicala este ultra moderna, iar toate acestea, mie ca pacient, mi-au asigurat si oferit o incredere sporita.
Cu siguranta voi reveni cu cea mai mare placere si incredere la dumneavoastra.👏
Miron Simona
Miron Simona2 ani în urmă
Atât medicii stomatologi, cât și personalul auxiliar sunt foarte atenți la nevoile pacientului.
Atunci când am cerut mai multe informații, mi-au explicat cu multă răbdare și în detaliu care sunt etapele și procedurile tratamentului. Am fost tot timpul informat în ce stadiu al tratamentului sunt și ce urmează să se întâmple. Eu am avut nevoie de tratament ortodontic, însă înainte de această procedură, mi-au fost rezolvate toate problemele dentare, astfel încât la final să nu existe nicio problemă.
Vă mulțumesc pentru răbdarea și profesionalismul de care ați dat dovadă! 🤩
Locații recomandate