/Bucuresti/Dentist

DentalClinica

Strada Matei Voievod 112, București 021453, România

DentalClinica
Dentist
4.5
118 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4PM+WH București, România
+40 21 311 0676
dentalclinica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andra Marciuc
Andra Marciuc2 ani în urmă
Pot spune ca doamna doctor Ortodont Lura mi a schimbat viata in bine, sunt foarte mulțumită in toti cei 3 ani in care am fost luna de luna la ei, profesionalism maxim. Recomand 100%
Carla nistor
Carla nistor2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte placuta cu echipa DentalClinica, in special cu dna. dr. Lura Doda la care am tratat-o pe fiica mea, iar acum are un zambet perfect! O profesionista. A reusit performanta ca in numai un an de la montarea aparatului dentar sa ii indrepte dantura si sa nu mai fie nevoie de alte interventii. Am fost foarte multumita si de modul de organizare al clinicii. Fara intarzieri, cu respectarea orelor la care sunt programarile si mai ales programul prelungit! O echipa de profesionisti! Mult succes in continuare!
Alexandra Pașcu
Alexandra Pașcu2 ani în urmă
Daca ai cumva frica de dentist si vrei sa scapi instant de ea iti recomand sa mergi la DentalClinica! O echipa de profesionisti, cu o energie minunata!
Ana Negoescu
Ana Negoescu2 ani în urmă
Cei mak buni doctori si cea mai frumoasa echipa! Dna doctor Lura este absolut exceptionala, cea mai buna doctora pe orto! Dna doctor Madalina m-a scapat de toate durerile dentare, este o profesionista, are multa rabdare si efectiv mergi de drag la ea! Toata echipa merita lauda, sunt niste oameni minunati si profesionisti! Recomand cu toata caldura!!!
Adrian Dragan
Adrian Dragan2 ani în urmă
Multumesc dr. Sirbu Stefan pentru interventie. In urma consultatiei a constatat ca este necesara extractia a doi dinti de sus pentru ca se formase infectie sub ei si realizarea unei aditii osoase (pentru a putea pune implanturi in viitor). In timpul interventiei a observat prezenta multor chisturi care trebuiau scoase. Desi interventia a fost una complicata si de lunga durata (aproximativ 3 ore) totul a decurs foarte bine, am scapat de infectie si de chisturi si a putut face si aditia osoasa. Sunt foarte multumit si il recomand atat pe dr. Sirbu, cat si pe dr. Oprea care a contribuit la realizarea acestei interventii!
Asmara Gheorghiu
Asmara Gheorghiu2 ani în urmă
Multumesc Dr. Sirbu Stefan si Dentalclinica pentru profesionalism, perseverenta si bun simt. Rabdarea cu care mi-a explicat domnul doctor in ce constau viitoarele interventii pe care le parcurgeam alaturi de dumnealui mi-a oferit incredere si siguranta in rezolvarea solutiilor dentare. Datorita faptului ca are ,,mana usoara" si aplica asupra interventiei cele mai bune solutii, am fost foarte multumita de rezultatele finale. Il recomand cu incredere oricui.
Maria Dragan
Maria Dragan2 ani în urmă
Il recomand cu incredere pe dl. dr. Stefan SIRBU! Este un medic tanar foarte profesionist, care are rabdare sa iti explice cauzele problemei dentare, dar si solutiile si tratamentele posibile, lucruri care te fac sa ai incredere si sa vii fara teama la dentist. Sunt foarte multumita de tratamentele facute de dl. doctor. Cu siguranta o sa revin tot la dumnealui!
Ioana stefanoiu
Ioana stefanoiu2 ani în urmă
Recomand Dr Sirbu Stefan pentru ca a lucrat cu mare grija si n-am simtit nimic.
Locații recomandate