/Bucuresti/Dentist

Dental Profile 2000

Strada Vasile Lascăr 8, București 030167, România

Dental Profile 2000
Dentist
4.1
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P4+QX București, România
+40 725 221 603
dentalprofile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Pana
Iulian Pana2 ani în urmă
Constantin Voicu
Constantin Voicu2 ani în urmă
Dl Doctor Dragoș Slăvesc,....un specialist,recomand cu incredere👍
Daniela Nita
Daniela Nita4 ani în urmă
NU recomand ! as putea sa scriu o carte aici dar nu e spatiu suficient..experienta mea cu acest medic Slavescu ,a inceput in 2004 cand era un medic cu bun simt si priceput zic eu,pe vremea aceea avea cabinetul in Str,Visinilor/ Tineretului ...ptr cei care doriti insistent sa mergeti in acest cabinet,o sa va dau niste sfaturi utile.

1.sa inregistrati convorbirea cu medicul sau secrtetara ,pe telefon su orice alt dispozitiv si sa pastrati factura si bon fiscal ( implanturile cad si in stil romanesc,secretara blonda va invita in camera de radiologie si va roaga frumos sa mai platiti inca odata ,in situatia in care lucrarea fusese achitata 1650 €si nu era nici macar terminata) a trebuit sa aduc factura si bon..in fine,am luat-o ca pe o gluma dar nu sunt singura careia i-au fost ceruti banii de 2 ori .

2.Daca aveti timp la dispozitie si programarea dvs e pe la 19,asteptati ,luati-va si pijamale ptr ca plecati dupa miezul noptii de acolo ,eventual la iesirea din bloc riscati sa fiti talhariti,tarizu fiind.

3.Medic brutal,1000 de greseli din partea tehnicianului dentar...accepti,intelegi ptr ca e uman..vii de peste mari si tari ,astepti,revii cat de des vrea dansul,nu schimbi medicul ca doar speri ca el sa aprecieze faptul ca iti doresti sa ai acelasi medic ,macar respect sa aibe.. esti dat pe mana studentilor,ptr ca dansul e in vacanta..te apuca plansul ca ai lucrarea prea inalta si nu poti manca,dormi,suferi,ajungi pe la urgenta in alt stat,ca de la atata plans te deshidratezi,iti scade tensiunea,risti sa dai coltul dar nimanui nu-i pasa..faci bilete de avion scumpe,dute-vino ,iti pierzi jobul,iubirea,timpul,banii sanatatea,kilogramele.

4.cereti certificat ptr zirconiu!!!!

5.ptr chirurgie in toata regula ( eliminara implantului superiostatic -fluture) SE FACE SEDARE !!!! La dansul doar anestezie locala,un fel de foaie verde,in timp ce tu poti sa crapi pe scaun ptr ca simti toata durerea!!! Deci horror!!! Si nu cere EKG .

(Si era vorba de o simpla lucrare clasica,timp maxim 2 saptamani ) pe care nici in 6 luni EL nu a reusit sa o faca ,ba mai mult de atat,decide el pe banii dvs ce lucrare va face..( am inregistrare audio de pe 21 noiembrie 2018)
—Asta nu e singura experienta negativa a mea cu acest medic.Avocatul meu se roaga de mine sa-i deschid proces ptr Malpraxis…am zis NU, ptr ca exista Dumnezeu ! Vreau sa stie si alte persoane cu ce se pot confrunta! Am poze,inregistrari audio,ragiografii etc …banii de pe ultima lucrare mi i-a inapoiat ..ptr 3 implanturi cu sinus am asteptat 5 ani …toate bune si frumoase,am placat de la dansul cu 4 culori de coroane diferite si doi dinti care mi se misca ..suna a gluma dar e adevarat!

Nu am deschis proces ptr Malpraxis dar ptr toata suferinta pe care mi-a creat-o acest medic..Colegiul Medicilor va trebui sa ia masuri..( telecamerele sa funcioneze mai mult de 60 de zile in acest cabinet) .

Multa sanatate domn’ doctor Slavescu! Nicio stea nu v-as da!
Flori Dor
Flori Dor4 ani în urmă
Mi-au căzut implanturile după doi ani! Atenție acest medic lucrează bine la început dar după ce te-a prins își bate joc! Mie mi-a refăcut implanturile după îndelungate insistente dar timpul și suferință mea nu au preț! Nu recomand!
Laura Preda
Laura Preda4 ani în urmă
(Tradus de Google) Având în vedere comentariile atât de negative pe care aș vrea să le completez dr. Slavescu pentru mine este numărul unu din București mare profesionalism dacă aș putea da mai mult de cinci stele ar trebui să fac 4 plante pe care le-am copleșit de job, el a terminat treaba la timp. el a spus de ce trebuie să mă întorc în Italia, nu am simțit nicio durere la operația pe care a făcut-o anestezia .. după 6 luni am făcut verificarea și totul a mers bine, aș dori să îi mulțumesc doctorului Slavescu, de asemenea, doctorului Cristina, care este foarte bun și complementar tuturor celor care lucrează la Dental Profile 2000.

(Original)
Visto i commenti così negativi vorrei complementare il Dott. Slavescu per me è il numero uno in Bucarest grande professionalità se potessi darei più di cinque stelle sono stata per fare 4 impianti che sono rimasta stracontenta de lavoro che ha fatto ha finito il lavoro in tempo che aveva detto perché dovevo ritornare in Italia , al intervento non ho sentito dolore ha fatto l'anestesia .. dopo 6 mesi ho fatto il controllo e andato tutto bene , vorrei ringraziare il Dottore Slavescu anche la Dottoressa Cristina che è bravissima e complementare a tutti che lavora a Dental Profilo 2000.
Alexandru Vaduva
Alexandru Vaduva4 ani în urmă
Gabriela Mitroi
Gabriela Mitroi4 ani în urmă
Merlimed
Merlimed2 ani în urmă
(Tradus de Google) Te rog te rog te rog pentru sănătatea ta NU MERGI AICI! Cunosc majoritatea oamenilor care lucrează acolo și, deși unii sunt moderat competenți, alții nu. Am atâtea povești de groază de la mine și de la alți oameni care au mers aici și, din păcate, a trebuit să mergem la alți medici pentru a rezolva totul.

Dr. Slavescu este o înșelătorie completă! Nu îi pasă de pacienții săi și dacă aș fi într-un moment diferit din viața mea, l-aș da în judecată pentru malpraxis. Presupun că uneori poate face o treabă decentă, dar nu aș risca acest risc! Trebuie să-mi scutesc muntele rusesc emoțional de a explica toate lucrurile pe care le-au greșit, dar nu pot repeta suficient acest lucru: dacă sunteți client sau rezident student, vă rugăm să nu mergeți aici. Vreau să cred că în alte țări acest om și-ar fi pierdut permisul până acum, din păcate nu în România.

(Original)
Please please please for your own health DO NOT GO HERE! I know most people who work there and while some are moderately competent, some are not. I have so many horror stories from myself and other people who went here and unfortunately we had to go to a different doctors to fix everything.

Dr. Slavescu is a complete scam! He does not care about his patients and if I were at a different point in my life, I would sue him for malpraxis. I assume he sometimes can do a decent job, but I would not take that risk! I have to spare myself the emotional rollercoaster of explaining all the things they did wrong, but I cannot repeat this enough: If you are a client or a student resident, PLEASE do not go here. I want to believe that in other countries this man would have lost his license by now, unfortunately not in Romania.
Locații recomandate