/Brasov/Dentist

Krondent

Strada Castelului 108, Brașov 500014, România

Krondent
Dentist
4.4
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHRV+HH Brașov, România
+40 268 526 184
krondent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Bogdan
Andrei Bogdan2 ani în urmă
Foarte mulțumit! Recomand cu drag aceasta clinica!
Andrei s
Andrei s2 ani în urmă
Bună ziua, astăzi am fost la KronDent pentru a termina ceea ce au început alții ( Es Dent ). Mai exact doamna doctor Ciurescu a reușit în 10 minute sa îmi extragă ce a mai rămas dintr un molar de minte. Profesionalism, seriozitate, amabilitate, tot ceea ce trebuie sa găsești intr un cabinet stomatologic. SUBLINIEZ CA LA ES DENT S AU CHINUIT 4 MEDICI IN 4 ORE SA IMI SCOATA ACELAS MOLAR!!!! FARA SUCCES. Asa ca recomand cu toată inima KronDent
Catalin-Daniel Malinchi
Catalin-Daniel Malinchi2 ani în urmă
Bună seara. Am fost în această seară la clinică Krondent pentru un detartraj. Am avut programare la doamna asistentă Roxana. Dumneaei a fost impecabilă! A fost foarte blândă cu mine, făcându-mi detartraj cu aparatul EMS. Disconfortul a fost mult mai mic comparativ cu detartrajele pe care le-am avut anterior prin metoda clasică la alte cabinete medicale. Sunt foarte mulțumit de rezultat!
Cristina Pincoschi
Cristina Pincoschi2 ani în urmă
Sunt pacient al clinicii Krondent de 12 ani. M-am simtit intotdeauna extrem de bine in aceasta clinica. Am venit cu o situatie extrem de dificila si nu speram la o rezolvare cu dentitie fixa. Cu toate acestea am primit implanturi dentare si o lucrare extrem de reusita pe care o port cu drag de 11 ani.
M-am reintors pentru implanturi la arcada inferioara si a fost din nou o e experienta extrem de fericita. O interventie pentru 2 implanturi dentare care a durat mai putin de 20 minute si nu am avut nici cel mai mic disconfort.
O Echipa medicala cu totul speciala. O atmosfera de neegalat in lumea medicala. Multumesc din suflet pentru efortul depus!!!
Crina Crina
Crina Crina2 ani în urmă
Astăzi doamna doctor Ciurescu mi-a scos firele de la operație.Am lacrimi în ochi.Sunt 6 ani de când caut o soluție sa-mi pun dinți și nu reușeam.Pentru ca a avut o soluție foarte speciala care nu se putea rezolva într-un cabinet obișnuit domna doctor m-a îndrumat către clinica de chirurgie maxilofaciala de la Cluj unde am fost operata,după care m-am întors la clinica Krondent Dentestet unde doamna dr m-a oferta și mi-a aplicat 7implanturi dentare.Stiu ca nu pot sa rad încă, mai am de așteptat 6 luni ,însă bucuria și recunoștință pe care o port tuturor medicilor din clinica care s -au ocupat de cazul meu este nemărginită.Multumesc din suflet!
Mihai popescu
Mihai popescu2 ani în urmă
Nu recomand. 4 plombe cazute la 2 copii si mi se spune ca nu dau garantie la plombe. De fiecare data platesc 190 lei o plomba sa cada dupa 2 sau 3 saptamani? Probabil asta e politica companiei, sa lucreze prost ca sa platesti de 2 ori aceeasi lucrare.
NIcK NiCk
NIcK NiCk2 ani în urmă
Recomand cu caldura clinica KRONDENT pentru răbdarea , profesionalismul , si seriozitatea de care au dat dovada!Voi reveni cu mare incredere!👏👏👏👏👏👏
Calin Militaru
Calin Militaru2 ani în urmă
Servicii de calitate, oamenii care lucrează acolo dau dovadă de profesionalism, atentie si rabdare.
Merg la Krondent din 2015 la recomandarea unei doamne, am avut multiple interventii dentare, inclusiv implant si ortodontie pt o operatie Bimax.
Uneori se intarzie din cauza unor clienti si astept putin peste ora programata, dar asta se intampla cam peste tot.
Locații recomandate