/Brasov/Dentist

Dental Elite Brasov

Strada Mihai Viteazul 22, Brașov, România

Dental Elite Brasov
Dentist
4.8
93 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
MJ32+7P Brașov, România
+40 770 978 127
dentalelite.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Antal Iuliu331 zile în urmă
A doua experienta la clinica a fost la fel de plăcută. Deși m-am dus cu frică, medicul Vulcu Dragoș m-a făcut sa înțeleg că nu întotdeauna o vizita la dentist este neplăcută! Din nou am văzut oameni competenți, care îți explica ceea ce fac, aparatura moderna, ambient plăcut. Felicitări!!!
Delia Botea
Delia Botea2 ani în urmă
Am avut o experienta plăcută la aceasta clinica de la începutul tratamentului pana la sfârșit. Am întâlnit oameni pregătiți si atenți cu pacienții lor.
Am fost întâmpinată cu caldura de fetele de la recepție.
Domnul doctor Vulcu, este un adevărat profesionist, mi-a explicat tot ce urma sa se întâmple si apoi a rezolvat problemutele rapid si eficient. A fost foarte atent sa nu simt durere sau disconfort, lucru care m-a bucurat mult. Sunt foarte mulțumită de modul cum a decurs totul si cu siguranță voi reveni.
Robert Duțu
Robert Duțu2 ani în urmă
Îl recomand cu toată încrederea pe domnul doctor RAUL COMAN. Pe lângă profesionalismul de neegalat de care dă dovadă de fiecare dată, domnul doctor este și foarte răbdător și prietenos. Mereu relaxat și calm, m-a făcut sa înțeleg că nu toate experiențele la dentist trebuie să fie înfricoșătoare și dureroase.
Andrada Andrada
Andrada Andrada2 ani în urmă
Clinica este excelenta.Profesionalism la superlativ, d.na doctor Georgiana Barzulea, un medic extraordinar de bun, calm , explica tot ceea ce urmează sa facă și asta a contat extraordinar pentru mine.
Iulian Vizireanu
Iulian Vizireanu2 ani în urmă
Multumiri echipei Dental Elite si mii de multumiri domnului doctor Cornel Strajescu, un profesionist care prin atitudinea sa caracterizata de atentie, calmitate si empatie fata de pacient, a reusit sa-mi schimbe perceptia asupra procedurilor si interventiilor dentare. Am fost tratat cu un inalt profesionalism si migala, iar sedintele au fost lipsite in totalitate de durere. Recomand cu incredere si fara ezitare clinica Dental Elite si de asemenea umanitatea si grija domnului Strajescu! Multumesc!
Daniel Botea
Daniel Botea2 ani în urmă
Profesionalism și seriozitate. Recomand serviciile clinicii și mai ales ale domnului doctor Vulcu. Am ajuns la clinică având dureri destul de mari și am fost preluat de îndată de către fetele de la recepție și personalul medical, apoi am avut parte de tratament corespunzător și de o calitate superioară, față de ceea ce am experimentat anterior venirii aici. În plus, pe parcursul tratamentului dentar am avut parte de explicații din partea domnului doctor Vulcu cu privire la tot planul de tratament, precum și a cauzelor apariției durerii.
Daniel Oprescu
Daniel Oprescu2 ani în urmă
Am venit din strainatate special pt clinica Dental Elite, in urma recenziilor bune vazute pe google. Merita din plin 5 stele, este o intreaga echipa de profesionisti incepand de la fetele de la receptie, asistente si medici. Am avut parte de servicii de foarte buna calitate si le multumim inca o data pe acesta cale. Cu siguranta, cand vom mai avea nevoie tot aici vom reveni.
Alina Hirtopanu
Alina Hirtopanu2 ani în urmă
Recomand cu mare drag în cazul în care aveți copil mic, servicii de nota 10!🌷🌷🌷
Andrei Paraschiv
Andrei Paraschiv2 ani în urmă
Am facut detartrajul de două ori la această clinică.
Programări respectate.
Un loc impecabil.
Personal receptiv cu clienții.
Locații recomandate