/Brasov/Dentist

Dr. Fruman

Strada Avram Iancu 25, Brașov 500086, România

Dr. Fruman
Dentist
4.8
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH3R+MX Brașov, România
+40 722 557 977
fruman.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
George
George5 ani în urmă
Partenerul doctorului Fruman, Rareș Puchianu, este un dentist foarte bun, atent cu clienții, explica fiecare lucru pe care îl face și oferă sfaturi folositoare, îl recomand.

Prețurile sunt ok
Luci Hadar
Luci Hadar2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte plăcută la cabinetul dr. FRUMAN.
Când am sunat pentru o programare în vederea realizării unei coronițe dentare, am fost repartizata la doamna dr MAIER EVELYN, un medic deosebit, profesionist, cu multa pasiune și răbdare pentru pacienți.
Este un medic tânăr care cunoaște foarte bine modalitatea de a lucra la dantura pacientului fără ca acesta sa simtă durere și disconfort.
Sunt foarte mulțumită de ceea ce a ieșit din mâinile ei de aur în gura mea, fapt pentru care ii mulțumesc din suflet.
O recomand cu toată încrederea.
De asemenea cabinetul este foarte curat și în scaunul medicului te simți relaxat având în vedere abnegație medicului dar și muzica de jazz relaxantă.
Teonami
Teonami2 ani în urmă
Experiența din cabinetul domnului doctor Fruman a fost una foarte plăcută. Am fost programată pentru un control la doamna dr. Maier. Este atentă și blândă, nu am avut dureri nici în timpul, nici după intervenție.
Ioana IANCHIS
Ioana IANCHIS2 ani în urmă
Recomand cu toata încrederea!!!
Eu am fost la Dna. Dr. Maier - atmosfera este caldă, jazz în fundal, oameni foarte faini și amabili. Personal, eu nu am avut niciodată acolo teama de dentist (cum avem cu toții cand știm că trebuie să facem vizite la stomatolog 😉)...
Radu c
Radu c2 ani în urmă
o clinica moderna, cu personal profesionist si prietenos.
iar doamna dr Maier este foarte atenta si amabila.

aproape ma duc cu placere la dentist...
Nick MNV
Nick MNV2 ani în urmă
Dr. EVELYN MAIER, o placere sa te duci la stomatolog, un profesionist, atenta, răbdătoare, preturi modeste. Deci abia aștept următoarele programări la doamna doctor împreună și cu copiii. Va mulțumim doamna doctor EVELYN MAIER.
Alexandra Zecheriu
Alexandra Zecheriu2 ani în urmă
Sunt clienta noua la domna dr. Maier si vreau sa mentionez ca lucreaza foarte finut, nu am simtit nicio durere. Este un medic exceptional, recomand cu incredere 💯🦷
Radu Serbanescu
Radu Serbanescu2 ani în urmă
Sunt multumit de tratamentul oferit de domnul doctor Fruman. Programarile sunt respectate, iar cabinetul este curat si modern. Imi place ca mereu se aude jazz in fundal.
Locații recomandate