/Bihor/Dentist

Clinica Lazar

Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu nr. 22, Oradea 410003, România

Clinica Lazar
Dentist
5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W7H+F4 Oradea, România
+40 359 430 400
clinicalazar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Iacob
Daniel Iacob4 ani în urmă
Cinci stele nu sunt suficiente pentru a descrie experiența noastră la Clinica Lazăr. Acord cinci în calitate de părinte și urmează să mai adăugăm cinci din partea „pacientului”.
Am găsit aici o familie unită și într-un timp foarte scurt am simțit că facem parte din ea.
Bele Alexandra
Bele Alexandra7 ani în urmă
Am ales sa merg la Clinica Lazar, deoarece medicii sunt pasionați de ceea ce fac, iar rezultatul este unul extraordinar. Sunt foarte încântată de grija, profesionalismul si calitatea serviciilor. Mulțumesc pentru ca mi-ați redat încrederea de a zâmbi!
Paul ANTONESCU
Paul ANTONESCU7 ani în urmă
Am câteva coroane făcute în Clinica Lazăr în 2016. Dan Lazăr este un tip meticulos și rapid în același timp. Designul clinicii este modern și aerisit. Colectivul este foarte prietenos iar atmosfera în clinica este plăcută.
Diana Erdelyi
Diana Erdelyi7 ani în urmă
Am ales clinica Lazar la recomandarea unei prietene si sunt foarte multumita.Clinica moderna,personal foarte amabil.Dan este un profesionist si isi face munca cu multa pasiune.Recomand cu drag la toata lumea
Clinica Lazar
Clinica Lazar7 ani în urmă
Este o plăcere sa fac parte din aceasta echipa! Medici profesioniști, asistente bine instruite si un mediu relaxant te așteaptă la Clinica Lazar!
Bianca Martin
Bianca Martin7 ani în urmă
O clinica stomatologica unde găsesc mereu un ambient plăcut, medici foarte bine pregătiți, personal amabil si servicii de înaltă calitate!
Daciana Strava
Daciana Strava2 ani în urmă
As da un infinit de stele acestor oameni minunati care fac parte din clinica Lazar. Profesionalism cum rar intalnesti, oameni minunati care te intampina intotdeauna cu un zambet si te fac sa iti depasesti temerile. Vreau sa multumesc intregii echipe care m-au facut sa ma simt in siguranta si care mi-au redat zambetul. Lui Dan Lazar , coordonatorul echipei , omul fara de care nu as fi avut curajul necesar , Cristinei Lazar, asistentelor ,fetelor de la receptie, tehnicianului dentar. Recomand aceasta clinica din toata inima! Multumesc!!!Daciana.
Tina B
Tina B2 ani în urmă
Profesioniști din toate punctele de vedere! Iar calitatea lucrărilor este la cel mai înalt nivel. Știi că mergi acolo și problema îți este rezolvată cu adevărat. Ani de zile am umblat pe la diverse cabinete, diferența dintre ele și Clinica Lizăr fiind ca de la cer la pământ! Recomand!
Locații recomandate