/Bihor/Dentist

Casa de Asigurări de Sănătate Bihor

Calea Borșului 4, Oradea 410605, România

Casa de Asigurări de Sănătate Bihor
Dentist
2.4
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3WG3+FG Oradea, România
+40 259 476 827
casan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Real B
Real B2 ani în urmă
Mi s-a spus la ghișeu ca pot pregăti actele și le pot trimite prin email fără sa trebuiască sa mai vin încă o data, ceea ce e un mare plus, doar ca emailul nu apare aici pe Google.
Maria Eg
Maria Eg2 ani în urmă
Dupa ce mi-am pierdut cardul de sanatate, am trimis un e-mail cu: cererea completata, copie act identitate si dovada platii si in mai putin de o ora am primit adeverinta inlocuitoare.
Felicitari pentru promptitudine si profesionalism!
Geanny C
Geanny C6 ani în urmă
Personalul lasa muuuult de dorit. Te plimba dintr-un birou in altul sa scape mai repede de tine. Imi trebuia de la ei o simpla hartie cum ca nu sunt asigurata in Romania,aveam si un model cu mine ca sa le arat exact ce imi trebuie dar ei o tineau una si buna ca nu stiu ce vreau.... Dupa ce am cerut un nr de tlf pt reclamatii s-a rezolvat imediat doar sa nu sun.
Razvan Matei
Razvan Matei6 ani în urmă
ar trebui ca prefectura sa vada batjocura la care ne supune aceasta institutie impreuna cu ANAF-ul, ele nu pot comunica in secolul IT-ului si atunci recurg la batjocoritrea cetateanului plimbandu-l intre ele.
Cosmin
Cosmin7 ani în urmă
Personalul e subdimensionat pt populatia care ii trece pragul. Decontarea serviciile medicale este extrem de lenta si nu te poti baza pe promptitudinea acestora, intrucat personalul nu e cel mai competent.
Loxum Zixum
Loxum Zixum2 ani în urmă
Niste rahati imputiti!
Samuel Gabriel Pislariu
Samuel Gabriel Pislariu2 ani în urmă
Plătim atâția bani pt această instituție si ei nici măcar nu au modificat programul de lucru care a fost modificat pe perioada stării de alertă! RUȘINE! Trebuie să vii până aici ca să vezi că e închis, deși pe site scrie ca e deschis!
Crisan Lucian
Crisan Lucian2 ani în urmă
Foarte dezamăgit de acest sistem de sănătate, la externarea din spital imi spune că sunt neasigurat si defapt eu lucrez si imi trage o grămadă de bani din salar , totusi pentru ce??? Sa stați bine mersi si sa va doară la patină de cetățean.
Locații recomandate