/Bacau/Dentist

Clinica Stomdas

Strada Miron Costin 66, Bacău, România

Clinica Stomdas
Dentist
4.1
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW5C+2H Bacău, România
+40 234 533 399
clinicastomdas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Livint Sorin
Livint Sorin2 ani în urmă
Mulțumesc echipei Stomdas pentru profesionalismul de care au dat dovada, de răbdarea și atenția cu care am fost tratat. Deși am fost un caz complex, rezultatul a fost peste așteptările mele. Preturile sunt conform calitatii si a conditiilor in care isi desfasoara activitatea (medici cu un înalt nivel de pregătire, igiena și sterilizare impecabile, echipamente performante etc.). Mergeți cu încredere! Recomand
Ana Maria Gifu
Ana Maria Gifu2 ani în urmă
Recomand cu toata încrederea, personal profesionist, aparatura de ultima ora. Am apelat la doamna doctor chirurg Schiller Andreea Laura care nu numai ca este un doctor extraordinar, este si un om minunat.
A avut întotdeauna grija sa îmi spună ceea ce urma sa faca si unde urma sa intervină. Mi-a explicat in detaliu tot ce era important. De durere, nu mai zic…..deloc. Nu am simțit absolut nimic. Am ieșit din cabinet foarte fericita datorită unui serviciu de calitate superioara si a energiei pozitive debordante. Multumesc din inima😍
Dana Lunganu
Dana Lunganu2 ani în urmă
Am avut o experiență neplăcută cu clinica Stomdas, am venit cu probleme si am plecat cu altele. Doamna dr Arhip mi-a decimentat la detartraj coronița de la implant, pentru care acum trebuie sa plătesc, in jur de 400 euro pentru a fi refăcută. Domnul dr Ciorcila a dat din greseala cu freza peste incisivul din stanga față si a trebuit să fie refăcut, pe cheltuiala mea, deoarece a spus că așa am venit cu el deși radiografia nu arată asa ceva. Acum am rămas si cu o sensibilitate la acest dinte.
Am primit mesaje si am fost sunata de către dl Dascălu pentru a sterge recenzia sau sa o modific in sens favorabil. Poate ca as fi facut acest lucru daca acest domn nu devenea agresiv verbal si arogant cu mine. Deși am rugat-o pe dna Dascălu sa nu ia legatura cu stomatologul meu, la care am facut si implanturile dentare, dansa nu a respectat solicitarea mea si l-a sunat si au discutat despre mine. Am aflat în rasetele acestui domn Dascălu ca eu nu am inteles ce mi s-a întâmplat, ca de fapt decimentarea dintelui este o "întâmplare" care a avut loc la clinica Stomdas si dintele sănătos retezat cu freza la aceeași clinica este din cauza faptului că eu "mănânc seminte", că sunt un pacient "problemă", iar cei de la Stomdas nu au nici o vină. Coronița nu a putut sa fie pusa la loc la această clinică, deoarece spun ei ca nu au voie, însă au avut voie sa-mi decimenteze lucrarea. Pana la urma am ajuns tot la stomatologul meu sa-mi pună la loc coronița, insa aceasta nu a mai putut fi pusa exact pe pozitie si există un spațiu între dinti, lucru foarte neplăcut si trebuie refăcută lucrarea.
În opinia celor de la Stomdas pentru aceasta situatie vinovat este stomatologul meu implantolog pentru că nu a mai reușit sa-mi pună la loc coronița decimentatä, care a trebuit să fie frezată ca să încapă și acum am acest spațiu interdentar.
Cel mai traumatizant este faptul că am pierdut un sfert din dintele meu sănătos iar banii nu-l pot inlocui și doctorul care mi l-a retezat nu a recunoscut acest lucru.
Ce fel de manager este această persoană care nu-si vede decat propriul interes , care vrea ca toata lumea să aiba o părere bună despre clinica Stomdas, care a țipat la mine in telefon si m-a amenințat că dacă nu sterg recenzia instituțiile statului isi vor face datoria?
Acest "domn" nu a auzit de confidențialitatea datelor, despre integritate si respect, despre obligativitatea secretului profesional medical și consecințele divulgarii sale de către cei care lucrează în domeniul sănătății ? - atunci când a discutat despre mine, impotriva vointei mele, deci m-a barfit cu alte cuvinte. În acest fel a reusit si mi-a deteriorat si relația mea cu doctorul meu stomatolog.
Arogant, agresiv verbal si barfitor acest domn , nu m-a convins cu forta sa sterg această recenzie. Nu recomand.
Bogdan Coman
Bogdan Coman2 ani în urmă
Bani dați si infectie sub lucrare la nici 6 luni dupa ceau facut
Iulian Ferent
Iulian Ferent2 ani în urmă
O fi clinica mare dar lasa de dorit la relatia cu publicul...
Dupa ce sun si nu raspunde nimeni... de inteles...
Sunt apelat si suna alt tel in fundal. Ii transmit problema doamnei care ma sunat... si imi spune sa astept. Raspunde la tel care suna stau 2.3 min... dupa care imi spune ca sapt viitoare ma poate programa...
Chiar nu putea sa imi spuna asta si dupa sa raspunda la tel. O urgenta programata peste o sapt?
Carmen Negrea
Carmen Negrea2 ani în urmă
Mulțumesc echipei Stomdas pt profesionalismul, de înaltă clasă, de care a dat dovadă. Omenia si dăruirea profesională a celor pe care i-am cunoscut, pe toată perioada tratamentului, nu face decât să recomand cu încredere această clinică. Faptul că nu ești purtat pe drumuri pt diferite investigații întrucât Clinica Stomdas are aparatura si specialiștii aferenți, este un mare avantaj pentru pacienți. Felicitări si succes in activitatea dumneavoastră !
Eduard Constantinescu
Eduard Constantinescu2 ani în urmă
Servicii profesionale de stomatologie, ambient plăcut și echipa de profesioniști.
Personalul super amabil.
Recomand!
Anda
Anda2 ani în urmă
Dupa 25 ani in care am schimbat medici dentisti si implicit pierdut bani, timp si dinti am gasit in sfarsit la Stomdas :

Punctualitate si rapiditate: timpul lor cat si al meu e important si lucrarile nu sunt intinse inutil pe durata a infinite sedinte platite pt a lungi inexplicabil timpii si a justifica un pret umflat.

Transparenta: stiu de la inceput ce si pt ce platesc. Exista nenumarate variante pt orice buget, accentul fiind pus pe sanatatea dintilor .

Investitie in calitate: de la materialele folosite pana la instrumentele utilizate totul de ultima generatie.
Proceduri inovative gandite pt confortul si interesul pacientului

Curatenie impecabila. Pt cineva cu fobii nenumarate e singurul cabinet unde am incredere totala sa intru .

Echipa FENOMENALA. Dr Cobjuc Constantin, Dr.Mihail Roxana, Dr. Schiller Andreea Laura , Dr. Schiller Cristian Albert.
Comunicare cum nu am crezut ca poate exista. Profesionalism nemaintalnit. Empatie si enorm de multa rabdare. In cazul meu dusa la extrem.
Nu exista durere exista interes sincer pt a rezolva ,repara si gasi solutii.
Recunoscatoare dincolo de cuvinte.
Locații recomandate