/Bacau/Dentist

Happydent

Strada Cornișa Bistriței nr.40 bis, Bacău, România

Happydent
Dentist
4.7
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW27+4V Bacău, România
+40 722 736 044
happydentbacau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Margareta Rosu
Margareta Rosu2 ani în urmă
Sunt foarte foarte mulțumită! Doamna doctor are experiență, este relaxată și zâmbitoare și m-a făcut să imi treacă emoțiile.
Mariana Hriban
Mariana Hriban3 ani în urmă
O dulceață de doctorita si o mâna ușoară...in loc sa plâng de durere (pentru ca tocmai mi-am scos o masea) eu scriu recenzii, asta spune totul despre profesionalismul doamnei Doctor
Narcisa Radu
Narcisa Radu4 ani în urmă
Minunat! Ești mereu informat cu privire la ce urmează sa se întâmple, prețuri etc, raport calitate/preț bun, personal foarte amabil. Atmosfera in cabinet este liniștitoare și pozitivă mereu.
Dr Gugosa lucrează excepțional, atent și grijuliu. Foarte drăguță și devotată pacienților săi. Nici nu se poate compara cu medicii stomatologi la care am apelat anterior.
Cu siguranța revin!
Daniela Momait
Daniela Momait2 ani în urmă
Doamna doctor de un profesionalism cum rar am văzut! Am ajuns cu o durere de nedescris și plangand am plecat cu un zâmbet larg! O recomand cu tot dragul! Sa ii mulțumesc pentru nopțile de somn!!
Accente Noi
Accente Noi2 ani în urmă
Profesionalism desavarsit, respectarea cu strictete a programarii, atentie desavarsita asupra normelor de igiena si un raport calitate pret foarte bun. Mi-a placut enorm atentia deosebita si sinceritatea d-nei doctor Delia Sulea pentru solutii medicale aplicate fiecarui caz medical in parte. Iar rezultatul a fost extraordinar. Recomand cu caldura!
Ema catana
Ema catana2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită, toată lumea e veselă, te primesc cu căldură, domnul doctor ortodont foarte profesionist și cu multă răbdare. Recomand!
Cristina Nicu
Cristina Nicu2 ani în urmă
Personal foarte deschis și prietenos, își tratează pacienții cu profesionalism. Atât medicii, cât și asistentele, respectă cu strictețe normele impuse în urma răspândirii virusului covid-19.
Marius Voiniceanu
Marius Voiniceanu2 ani în urmă
Am avut o urgenta cu dureri mari si am fost preluat imediat de catre Doamna Dr. Șulea, un medic profesionist si foarte de treaba care m-a facut sa imi treaca frica de dentist. Recomand cu drag!
Locații recomandate