/Bacau/Dentist

Smile Dent

Strada Oituz 109, Bacău 600252, România

Smile Dent
Dentist
3.6
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HV7X+9X Bacău, România
+40 757 777 879
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Ionut
Bogdan Ionut2 ani în urmă
Domnul dr. Calin m-a ajutat sa imi inving frica de a merge la stomatolog pe care o aveam din vremea cand eram copil si ma ducea mama in policlinicile acelea comuniste din anii '90 unde eram fara sa vreau sau sa fim informati cobaiul studentilor la stomatologie din orasul meu natal Constanta. Evitand atatia ani sa merg la stomatolog datorita traumelor suferite am acumulat multiple probleme cu dantura. Multumesc din suflet domnului doctor si asistentelor dansului pentru rabdarea si priceperea pe care au avut-o astazi imi a extrage o masea de minte ce imi facea probleme de peste 5 ani si evitam din frica sa o scot. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate domnul doctor!
Lucian Zait
Lucian Zait2 ani în urmă
O experianta foarte proasta .Pe langa preturile exagerate pe care le-am platit ....am fost indrumat sa fac un tratament de canal si sa imbrac dintele cu o coroana ca ulterior sa mi se spuna sa scot acel dinte cu tot cu coroana desi domnul doctor Calin a fost perfect informat de catre medicul ortodont ( colegul lui ) ca acel dinte trebuie scos .Am spus sa mi se ofere banii inapoi pe tratamnet de canal si coroana ca sa pot continua tratamentul ortodontic si bine inteles ca s-au scarpinat in cap si au dat vina unii pe altii .Cum nu s-a gasit nici o alta solutie , am decis sa renunt la colaborare.
Cristina schiopu
Cristina schiopu2 ani în urmă
Recomand tuturor acest cabinet!
Un medic de un profesionalism cum nu am mai intalnit -Doctor Calin Alexandru , pregatire la nivel maxim , in tema cu tehnologia , pasiune pentru ceea ce face, corectitudine , promptitudine , buna dispozitie ...intr-un cuvant recomand tuturor echipa Smile Dent Bacau!
Alexandru Juncu
Alexandru Juncu2 ani în urmă
(Tradus de Google) High tech, curat, politicos și profesionist.

(Original)
High tech, clean, polite and professional.
Laura Dudu
Laura Dudu2 ani în urmă
Nu recomand nimănui sa se angajeze în aceasta clinica. Dacă vrei sa fii sclav pe plantație, soția domnului doctor Călin va avea grija sa te faca sa fii ultimul om in acea clinica.
Petrisor bogdan
Petrisor bogdan5 ani în urmă
Va recomand cu încredere Clinica Smile Dent . Serviciile acestei clinici sunt foarte bune si seriozitatea este maxima . Multumesc Dr. Pricop Nicola.
Andreea A
Andreea A2 ani în urmă
Din pacate un tratament incorect si incomplet realizat la aceasta clinica mi-a creat mai multe probleme! Nu recomand expertiza acestui cabinet. Bani aruncati pe fereastra si sanatatea pusa in pericol.
George Sandu
George Sandu2 ani în urmă
Cea mai profesională clinica din Bacau! Recomand cu încredere. George S.
Locații recomandate