/Arges/Dentist

Dental Evolution Center

Strada Constantin Brâncoveanu, Câmpulung 115100, România

Dental Evolution Center
Dentist
4.1
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
728V+RP Câmpulung, România
+40 752 107 010
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela R
Mihaela R2 ani în urmă
Dr. Elena Bostan este extraordinară. Îi prevăd un viitor strălucit. Lucrează cu dăruire și multă atenție. O recomand și altora. E o comoară în echipa domnului Aron Andrei. Domnișoarele de la recepție sunt amabile și drăguțe. Clinica este foarte curată și dotată la nivel înalt, cu aparatură modernă. Am scăzut o stea pentru că sunt dezamăgită de cel de face igienizarea dentară. M-a costat 300 de lei igienizarea dentară, care a durat doar 20 de minute și respectivul domn nu mi-a curățat molarii din spate nici de sus și nici de jos. Dacă aș fi știut că tot el face igienizarea dentară a pacienților din clinică, aș fi anulat programarea, fiindcă mi se pare că am irosit banii. În urmă cu doi ani tot dumnealui se ocupa de asta și exact la fel a procedat - mi-a curățat dinții din față, dar nu și pe cei din spate. Concluzia mea este - clinica este de calitate și medicii dentiști sunt profesioniști și de încredere, cu excepția celui ce face igienizarea dentară.
Corina-Maria Scheianu
Corina-Maria Scheianu5 ani în urmă
Am apelat cu încredere la serviciile Dental Evolution Center (deși locuiesc în alt oraș) și am avut plăcerea să întâlnesc aici o echipă cu adevărat profesionistă, îndreptată către soluții personalizate. De asemenea, aparatura de ultimă generație și discuțiile purtate cu medicii, înaintea intervențiilor, au ajutat la îndepărtarea fricii și durerii.

Medicii cu ajutorul cărora am rezolvat problemele dentare: Andrei Aron, Olga Guzun, Elena Bostan, Alex Blidaru.

Mulțumesc pentru serviciile de calitate.
Ciprian B
Ciprian B5 ani în urmă
Recomand, pe departe cei mai buni din Câmpulung.

Ținând cont că eu eram FOARTE speriat de orice înseamnă dentist, pot spune că venind aici mi-am învins frica asta. Oamenii sunt foarte amabili și foarte atenți cu pacienții.
Teodora Preoteasa Ștefan
Teodora Preoteasa Ștefan5 ani în urmă
Calitate, profesionalism, o clinica ce pune accent pe satisfacerea nevoilor pacientilor! Recomand cu incredere!
Cosmin Gojnete
Cosmin Gojnete5 ani în urmă
Condiții bune, tehnică nouă, dar personalul lasă de dorit. Medicul pedodent mi-a crăunit băiatul, ca să nu zic traumatizat.
Bugheanu Valentin
Bugheanu Valentin5 ani în urmă
Recomand aceasta clinica! Modern, calitativ, tehnica de ultima generație!
Cristina neacsu
Cristina neacsu6 ani în urmă
Domnule/doamna doctor, tin sa precizez si sa va amintesc in acelasi timp faptul ca urgenta in stoomatologie nu este o inventie, o neglijenta sau o lipsa de ingrijire. O urgență stomatologică este o urgență medicală care implică leziuni ale elementelor componente ale cavității bucale: dinții și structurile de susținere ale acestora (gingia, buzele, obrajii, limba). Atunci când apare durerea, înseamnă că există o leziune care poate evolua cauzând probleme severe ce pot afecta și zonele învecinate cavitații bucale.
Principiile clinicii dumneavoastra exced cumva sfera regulilor de baza in medicina? Cum este tratat in clinica dumneavoastra un copil care, desi nu are programare, urla de durere ? Explicand ca durerea vine de la neglijenta si nu face parte din politica clinicii dumneavoastra?
PUR COMERT

Buna ziua. Personalul acestui cabinet ar trebui sa cunoasca faptul ca lucreaza intr-o clinica medicala, unde trebuie alocat timp si pentru cazurile urgente, mai ales la copii., si nu intr-un salon de frumusete, in care programarile nu sunt afectate de urgente. Sa facem totusi o distinctie intre medicina si comert!
The truly local guide
The truly local guide7 ani în urmă
M-am ales cu o bucată de os din maxilar lipsă. Am descoperit asta la o tomografie dentară, după dureri îndelungate, la care personalul clinicii mi-a recomandat antiinflamatoare, fără a veni cu o soluție viabilă, chiar dacă trecuseră două săptămâni de la intervenție. Totul din cauza unei extracții de molar de minte făcută în bătaie de joc, fiind a doua extracție suportată de mine (prima a fost făcută la altă clinică), dar aparent, de această dată am greșit locul.
Clinica este modernă, personalul este amabil, dar nu am regăsit aici pregătirea medicală necesară de care am avut nevoie și pentru care am ales să vin aici, având în vedere ce consecințe a avut neprofesionalismul asupra mea în acest caz.
Pot dovedi cele spuse prin bonuri fiscale și radiografii/tomografie.
Locații recomandate