/Arges/Dentist

Doctor Baciu Grațiela

Strada Episcop Ghenadie, Curtea de Argeș 115300, România

Doctor Baciu Grațiela
Dentist
4.6
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4MVG+26 Curtea de Argeș, România
+40 767 576 677
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Budescu
Alina Budescu2 ani în urmă
5 stele de nota 10!
Pai sa incepem asa...
A fost odata ca niciodata, acum ceva ani buni. Nici nu stiu cati mai sunt cat de multi au trecut!
O domnisorica doctorita superba de frumoasa care manuia cu blandete instrumentarul pentru stomatologie. Imi era teama la inceput sa ajung acolo dar cunoascand-o si lucrand am inceput sa prind drag si bineainteles sa fiu multumita de toata lucrarea facuta cu mainile ei dibace.
Astazi mergem in continuare ori de cate ori avem nevoie deoarece am fost foarte multumita de serviciile doamnei doctor si felul cum lucreaza, fara sa ne mai fie teama de durere. Este o persoana calma linistita si nu se grabeste, asta este cel mai importanta.
Va recomand cu incredere sa mergeti la doamna doctor cand aveti probleme cu dintii pentru a avea un zambet frumos! Totul la superlativ!!!!
Mariana Teodor
Mariana Teodor4 ani în urmă
Recomand cu toata increderea! Sunt pacienta doamnei doctor de 5 ani de zile impreuna cu soțul si restul familiei. Nu am avut niciun fel de problemă cu lucrările realizate de dumnezei. Cu toții suntem foarte mulțumiți de profesionalismul doamnei doctor si de amabilitatea cu care ne trateaza.
Io Iliee
Io Iliee4 ani în urmă
Chiar recomand să căutați alt cabinet :) sunt oameni in oraș care chiar fac asta din plăcere pentru meseria aleasă.
Fiind în regim de urgență, doamna nu m-a întrebat nimic. M-a pus pe scaun și gata, scoatem măselele. Întrebarea mea a fost simplă: Acum?! Eu m-am programat pentru o consultație căci a apărut o durere. Doamna foarte deranjată m-a poftit să mă ridic și sa vin altădată căci nu are timp de mine. Am întrebat-o ce proceduri se aplică, cat costă...mi-a spus că îmi poate spune doar la o săptămână după ce imi face extracția, cand ma cheamă dânsa să mă coase. Deci timp de o săptămână eu stăteam cu rana deschisă.
Adrian Musa
Adrian Musa4 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate si o buna comunicare cu pacienții, aceste lucruri ma fac sa revin de fiecare data cu mareee drag. Sunteti minunati!
Recomand cu incredere! 👍
P.S. Teama pentru dentist observ ca incepe sa dispară încetul cu încetul.😁
Richiteanu Cristi
Richiteanu Cristi4 ani în urmă
Cel mai bun medic stomatolog, multa rabdare, profesionlaism, intelegere.Datorita dvs, durerea pe scaunul stomatologic a devenit un mit pentru mine. Felicitari ! Se vede ca va iubiti foarte mult meseria! si Multumesc !
Nicolae diaconu
Nicolae diaconu5 ani în urmă
O experienta foarte urata. M-am dus la doamna doctor pt a-mi plomba 2masele si a face un detartraj, toate bune dar la o luna distanță dupa ce a terminat lucrarea am fost dus la urgentă cu temperatura mare si in stare de șoc . Deoarece doamna”””doctor””” nu a tratat una din masele inainte sa o plombeze si am facut infecție care sa întins si la celelalte si a trebuit sa mi-o scoată de urgentă .a mai trecut o luna si cealaltă măsea se pare ca a uitat-o sa o curețe de carii pt ca sa înnegrit toată pe interior. Doctori la care am fost in momentul de fata sau mirat si au zis ca nu e posibil asa ceva si cel care mi a facut lucrarea nu se poate numi “doctor stomatolog “”” ..NU RECOMAND nimănui acest cabinet
Andrei Nitu
Andrei Nitu2 ani în urmă
Medic profesionist, personal placut!
Totul impecabil!
5 stele
Alexandra Pirvu
Alexandra Pirvu2 ani în urmă
Recomand cu toată increderea, sunt pacienta doamnei doctor si eu si sotul meu si am fost foarte multumiti atat de comportamendul dumneaei fata de noi cat si de servicile prestate! ✅✅✅💯
Locații recomandate