/Satu mare/Dealer auto

Autosatumare.ro

Strada C. A. Rosetti 2 b, Satu Mare 440214, România

Autosatumare.ro
Dealer auto
4.9
174 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVHF+R4 Satu Mare, România
+40 742 962 191
autosatumare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Margareta Rednic
Margareta Rednic2 ani în urmă
Foarte multumita de serviciile oferite, am optat pentru o comanda auto. Fara sa cunosc vanzatorul, auzind de la alti clienti multumiti ca sunt profesionisti, am comandat o masina mergand pe incredere si sunt pe deplin incantata. S-au ocupat de tot ce a necesitat acest demers, eu nefiind nevoita sa mai fac nimic, doar sa ma bucur de frumoasa masina primita. Va multumesc pe aceasta cale! Cu siguranta vor reveni la dvs si ceilalti membri ai familiei. An nou fericit!
Szabolcs Tatar
Szabolcs Tatar2 ani în urmă
Foarte multumit ! Consiliere de nota 10 ! Masina de nota 10 !
Recomand , voi ramane client in cintinuare !
Va multumesc foarte mult !
Sergiu Vanani
Sergiu Vanani2 ani în urmă
Vă mulțumesc frumos. O echipa profi mult peste alte firme care se ocupa de vânzarea de mașini. O echipa sinceră,prompta,servici de calitate,oameni cumsecade care îți oferă încredere in a apela la dânșii,oameni care te ajută cu tot chiar si personal dacă pot te ajuta,dinamica și multă pasiune pentru mașini și in ceea ce fac. Recomand cu încredere. Sunt mulțumit și ma simt onorat ca i-am și cunoscut.
Toma Cristian Ilea
Toma Cristian Ilea2 ani în urmă
Golf 7, 2019, facelift. 14.800 de euro la 11.000 km. Am avut bănuiala ca masina era lovită după anumite semne, deși inițial, când am intrebat la telefon, mi-au spus ca are doar o zgârietură la bara. Mi-au băgat o vrăjeala cum ca fostul proprietar a trimis-o din Canada pe vas și ca sa nu mai plătească taxe așa de mari pentru transport a trebuit sa facă cumva sa figureze masina cu dauna, așa ca și-a lovit-o singur in curte. La o luna după ce am cumpărat masina am fost lovit de altcineva in sensul giratoriu (neacordare de prioritate), moment in care am aflat ca și aripile fata erau revopsite, iar bara fata era prinsă ca vai mama ei pe dedesubt și kituita din 10 direcții.
Nu mare mi-a fost mirarea când mi-am pus folii fumurii pe spate sa aflu ca și haionul este revopsit.
La 11.000 de km, după o săptămâna de la cumpărare, problemele au fost următoarele: clapeta recirculare aer defecta, pilot automat defect, airbaguri nedetectabile, bara fata cu clipsuri rupte etc. Toate afacerile astea au costat cam 600 de euro (asta pentru ca am stiut unde sa merg, ca altfel săream mia de euro), adaugat la 14.800 de euro vin 15.400 de euro pentru o masina care probabil a fost dauna totala. Multumesc frumos. Venisem la recomandare. Masina second de la cunoscuți, fraților sau masina noua. Trebuie sa fii nebun sa mai cumperi masina second din România. Mai bine îmi cumpăram un Logan nou full la 13.000 de euro decât tigăile de la toți mincinoșii samsari. Sa nu mai zic ca au promis ca îmi plătesc pilotul automat și n-au mai zis absolut nimic. Din partea mea, RUSINE! Nu recomand!
Suzi Office
Suzi Office2 ani în urmă
Superprofesionalism, informaţii şi servicii de calitate, automobilele sunt selectate cu atenţie .Recomand cu încredere .
Gheorghe Zob
Gheorghe Zob2 ani în urmă
Am achizitionat un autoturism prin aceasta companie în regim Leasing. Toate formalitatile si demersurile au fost executate de ei, cu efort minim din partea mea.
Personalul este politicos si profesionist. Sunt absolut impresionat de serviciile lor si îi recomand cu încredere.
Cont Rol
Cont Rol2 ani în urmă
Am avut ocazia de a intra in relatii comerciale cu aceasta firma.
Scopul era trazactionarea unei achizitii de autoturism, mai greu de gasit
pe piata autohtona, in special cu preferinte personalizate.
Inca de la inceput, Domnul Szatmari mi-a facut impresie placuta si de increderea, dovedind intelegere si disponibilitate la toate doleantele mele.
Toate tranzactia a decurs corect si perfect, intr-o atmosfera amiabila .
Recomand aceasta firma tuturor, si sper ca vom ramane clienti fideli si in viitor.
Dr.med.Zilahi Karoly
Praxis Dr.Horber-Dr.Zilahi
Florin Constantin
Florin Constantin2 ani în urmă
Firmă serioasă, personal amabil, profesioniști.
Descrierea autoturismului corespunde realității, oameni răbdători și promți în răspunsuri, amabili și pricepuți în ceea ce fac.
Recomand cu încredere.
Locații recomandate