/Satu mare/Dealer auto

Auto Class SA

Str. Botizului 43/A, Satu Mare 440110, România

Auto Class SA
Dealer auto
4.4
275 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
QVWW+6F Satu Mare, România
+40 261 770 085
autoclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pop182 zile în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile acordate de d-n Enyedi Noemi pentru programarea la revizia gratuita
Gabriel Suciu293 zile în urmă
Extrem de multumit de serviciile prestate de catre cei de la Auto Class Satu Mare, in special de catre Nicu Traista in ceea ce priveste achizitia unui auto rulat. Am ales sa cumpar de la Auto Class Satu Mare, in pofida faptului ca mult mai aproape de domiciliul meu mai aveam alti 2-3 dealeri Dacia, la Bistrita si Cluj. Servire prompta, la obiect si cu mult profesionalism. Multumesc, Nicu Traista !!!
Ramona Mariana Pop
Ramona Mariana Pop2 ani în urmă
Doresc sa Mentionez faptul ca am fost extrem de mulțumită de echipa de vânzări de la Dacia!Sunt profesioniști și cu foarte mult bun simt!In special as vrea sa-i Multumesc consultantului de vânzări Daniel Rosca pentru amabilitatea lui și pentru tot ajutorul și sprijinul acordat!Urmatorul autoturism cu siguranța îl voi achiziționa tot de la Dacia!
Mihaela Tarsan
Mihaela Tarsan2 ani în urmă
Suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite de dumneavoastra și mulțumim domnului Roșca Dănuț pentru amabilitatea și răbdarea acordată.
Marian Horotan
Marian Horotan2 ani în urmă
Bravo Dacia, bravo Auto Class, felicitari Danut Rosca. Recent am avut posibilitatea achizionarii unui Spring. In urma de ceva ani ( 2005) am avut Logan. Ceea ce m-a surprins in mod placut la recenta achizitie a fost modul de abordare al clientului, mult schimbat in bine fata de anii anteriori. Pot spune ca am avut parte de consiliere foarte buna in achizitionarea Springului. Legat in Spring, masina de oras foarte buna, are totusi unele minusuri ( despre astea in alta recenzie), dar care intoarce capul cand sta si cand circula, chiar am oferit consiliere unora , care dadeau târcoale in jurul ei prin parcarile de la hipermarketuri. M-a intrebat o doamna din " 100%" cat sunteti de multumit. Raspunsul a fost 95%. Una peste alta, o foarte buna masina de oras.
Lia Lapuste
Lia Lapuste2 ani în urmă
Recomand celor interesați să achiziționeze o mașină,sunt foarte mulțumită de colaborarea cu acest dealer auto !Au dat dovadă de profesionalism și seriozitate.In special domnului Raul Șiket mulțumiri pentru răbdare, amabilitate,promptidune,profesionalism și implicare !Felicitări echipei !
Pap Rita
Pap Rita2 ani în urmă
Sunt foarte multumita cu serviciile oferite de la Auto Class Satu Mare in special domnului Dani Roşca, în totdeauna a fost foarte amabil. Multumesc frumos pentru tot, recomand!
Constantin Zamfir
Constantin Zamfir2 ani în urmă
Foarte mulțumit de servicii .Programare la telefon rapida . A treia revizie la mașina . Primire Ireproșabilă , exact la ora programării . Mecanici pricepuți , lucrări de calitate , as recomanda oricând si oricui sa apeleze la ei . Oameni politico-si si organizați .S-a văzut ca își dau interesul . RECOMAND !
Proiectare CPC
Proiectare CPC2 ani în urmă
Promptitudine maxima. Am trimis cerere de oferta pentru un Renault ZOE prin rabla, in 5 minute de la confirmarea cererii am fost sunat de catre consultantul de vanzari. Informatii clare, amabilitate, disponibilitate pentru o eventuala intalnire.
PS: o alta reprezentanta din tara (zona banat) nu a raspuns solicitarilor nici in 3 zile.
Mariusz Rogoz
Mariusz Rogoz2 ani în urmă
Petru receptie service auto nota 10
Locații recomandate