/Prahova/Dealer auto

Hebaserv Motors Srl

Strada Industriei 8, Ploiești 100514, România

Hebaserv Motors Srl
Dealer auto
3.1
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2FM+Q7 Ploiești, România
+40 745 077 706
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Vasile
Mihai Vasile4 ani în urmă
Niste nesimtiti care te mint in fata. Masina este cand la vopsit, cand gata dar cei de la asigurari nu au facut plata, apoi ajunge iar la vopsit. O sa le fac reclamatie. Niste jeguri de oameni.
Icar Tolea
Icar Tolea4 ani în urmă
SAMSARI CU LITERE MARI! EVITAȚI ACEST SERVICE, AM FOST SĂ SCHIMB ULEIUL ÎN MOTOR ȘI AM RĂMAS CU O REPARAȚIE TOTALĂ LA MOTOR PENTRU CĂ AU PUS PREA MULT ULEI, NU AU SCHIMBAT FILTRUL ȘI AU LUAT BANI PE DE ASUPRA PENTRU ÎNCĂ UN LITRU DE ULEI DE LA NU ȘTIU CARE VECIN... NU AU DAT FACTURA!!! EVITAȚI ACEST SERVICE!!! SAMSARI CU LITERE MARI!
Nemesishk
Nemesishk5 ani în urmă
Nu dau factura. Mi-au spus ca ma costa 450 lei pe element initial (si ca include tot, tinichigerie + vopsire), iar apoi dupa ce au terminat lucrarea, mi-au mai cerut inca 50 lei in plus.
Claudia Brezeanu
Claudia Brezeanu2 ani în urmă
Dezastru! De evitat! Am fost cu o problema cu imobilizatorul, a umblat respectivul pe acolo, o interventie minima care nu a rezolvat problema se pare si nici macar NU MI-AU OFERIT FACTURA/N-AU TAIAT CHITANȚĂ (deci nu se pune problema de garantie la "reparația" lor).
Am mai sesizat o problema cu racordul flexibil, mi-au propus (fara sa sa stie patronul) sa mi-l înlocuiască, iar banii sa ii împărtă intre ei! Au cerut cat nu face pe inlocuit un racord flexibil second hand!
Evitați pe cât posibil. Nici nu arată ca un service, e o dugheană!

In pozele de mai jos postate de Balteanu Roxana oamenii sunt in bocanci. Ei bine, cand am fost eu lucrau in PAPUCI!!!!
Sorin augustin comanescu
Sorin augustin comanescu2 ani în urmă
Pe data de 5 mai am mers cu socrul meu la acest service, pentru revizia anuală Kia Sportage. Înainte să merg la ei, i-am întrebat dacă sunt autorizați kia, să nu pierd garanția. Mi-au spus că sunt autorizați. Am schimbat uleiul și filtrul de ulei. Am cerut factură și deviz, dar mi-au spus că nu merge imprimanta. Nici până în ziua de azi nu am primit factura și devizul. A spus că este service autorizat KIA, dar au MINȚIT!!! NU SUNT AUTORIZAȚI KIA MOTORS! Nu mai sunt autorizați de 7 ani!!! Toate însemnele de pe pereți sunt pentru a păcăli oamenii!!! Recenzia de mai jos scrisă de Roxana Balteanu, este dată de fata patronului 😂
Andreescu Andrei
Andreescu Andrei2 ani în urmă
Am fost acum aproximativ o luna cu masina dupa ce a fost lovita rau in parcare , am reparat-o pe asigurare.I-am intrebat daca sunt service autorizat RAR si au spus ca da, dar o mica ezitare mi-a trezit niste suspiciuni. In urma verificarilor am aflat ca nu mai au autorizatie din Aprilie .Evitati locul ca sa nu aveti probleme cu rar-ul dupa. De fiecare data cand ploua afara se aburesc geamurile inauntru.
Mihai Oprea
Mihai Oprea2 ani în urmă
O mizerie de service. Așa-zisele servicii sunt foarte scumpe si la finalul așa-zisei reparatii constați ca băieții nu au fost in stare nici macar sa stingă martorul din bord, la mecanică nici nu discutam.. masina se comporta mai prost că înainte sa o duc la acești mecanici desăvârșiți... Ca sa nu mai vorbesc ca au varsat cafea in în mașină si mi au predat-o cu rezervorul gol.. Daca vrei sa vii la acest service mai bine arunci banii, astfel macar masina sa nu mai aiba de suferit!
Mirela Manailescu
Mirela Manailescu2 ani în urmă
Sa la fie rusine , am dus mașina la vopsit si mi au spus 2 sapt.și a durat o lună, niste mincinosi , totul pleacă de la patron, un lingușitor , ne-a luat si banii înainte, ne-a spart si difuzorul, a rupt un cheder, suportul de la haion, si pe deasupra sunt si lenesi. NU RECOMAND, PATRON SAMSAR, NU MI A DAT DEVIZ DE GARANTIE, ne-a dus cu zaharelul.Urât , ffffffurât .
Locații recomandate