/Mures/Dealer auto

Moto E Motion

Strada Gheorghe Doja nr.186, Târgu Mureș 540015, România

Moto E Motion
Dealer auto
4.8
245 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGCJ+QC Târgu Mureș, România
+40 756 113 111
motoemotion.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Fazakas Vili
Fazakas Vili2 ani în urmă
Personal super calificat, foarte dornici de ajutor. Nu am plecat niciodată nemulțumit din magazin.
Marius Fratila
Marius Fratila2 ani în urmă
Magazinul foarte aprovizionat, amabilitate și profesionalism.
Ionut Marin
Ionut Marin2 ani în urmă
Ca incepator, ai nevoie de indrumare serioasa cand iti primul echipament, iar personalul de la reprezentanta din bucuresti m-a ajutat sa-mi aleg produsele cele mai potrivite pentru buzunarul/corpul/profilul meu de motociclist. A fost o experienta cum rar gasesti in orice alt tip de magazin. Preturile fiind la nivelul pietei + amabilitatea oamenilor ma face sa ma intorc tot la ei pentru orice accesoriu voi avea nevoie de acum incolo. Keep up the good work!
Razvan rares
Razvan rares2 ani în urmă
Seviciul Clienti foarte bun si este o echipa exgraordinara care te ajuta sa iti cumperi ceea ce ti se potrivește. Felicitari echipei Moto Emotion mereu am fost multumit si e o placere sa merg pe la voi!!!
Bogdan Stancu
Bogdan Stancu2 ani în urmă
Totul a decurs perfect. M-au sunat după confirmarea comenzii pentru a se asigura că am ales corect mărimea și culoarea, livrarea a fost rapidă. Produsul a fost un hoodie Macna Nuclone + protecție coloană level 2.
Adrian marin
Adrian marin2 ani în urmă
știu că în trecut am fost supărat pt că am fost ignorat de personal și acela a fost motivul unei recenzii slabe/proaste însă de data asta am fost luat cu"asalt", de o persoana amabila care până nu am fost mulțumit de cerințele pe care le aveam nu s.a dezlipit de langa mine ..bv îmi place-se poate.. succes și ca sa fiu și interpretat în feluri și moduri... am fost norocos sa fiu "oaspetele unei gazde frumoase" si care stia si ce/ cu ce se mănâncă
Dragos Sandu
Dragos Sandu2 ani în urmă
O echipa de profesioniști, produse de calitate la preturi pentru toate buzunarele!
Iulian Savu
Iulian Savu2 ani în urmă
Foarte mulțumit de colaborarea cu ei, deși nu am ajuns niciodată în magazin, am comandat doar online de mai multe ori. Prețuri bune, personal amabil care are dorința de a ajuta. Nu o să ezit să comand de la ei următoarea dată când voi vrea ceva.
Locații recomandate