/Mures/Dealer auto

Ingricop

Strada Gheorghe Doja 194A, Târgu Mureș 540236, România

Ingricop
Dealer auto
4.3
237 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGCJ+M2 Târgu Mureș, România
+40 365 404 992
ingricop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
The Machiavelli
The Machiavelli2 ani în urmă
Neprofesionisti total. Ma refer la interactiunea cu un angajat de la departamentul de vanzari. Imi pare sincer rau ca mi-am facut de lucru cu dumnealor.
Andreea Morariu
Andreea Morariu2 ani în urmă
Nu recomand! Mașină comandată în luna iunie 2021 cu termen de livrare 15-20 de săptămâni, amânată de două ori, cu noul termen de livrare săptămâna 14 din anul 2022! Și responsabilul de vânzări nici măcar nu mai are bunul simț să răspundă la telefon! Neserioși și neprofesioniști!
FELIX SUCIU
FELIX SUCIU2 ani în urmă
Personal amabil și înalt calificat. Am avut plăcerea să interacționez cu domnul Simon care este o persoană deosebită, cum rar găsești prin service-urile din România. Deși preturile sunt puțin piperate, calitatea lucrărilor este la cel mai înalt nivel, deci merita fiecare leuț cheltuit în acest service. Este singurul service în care mă întorc fără a avea emoții că există ceva ce nu este făcut exact asa cum trebuie. Respectele mele....
Nelu Pop
Nelu Pop2 ani în urmă
Am fost in 2019 la acest service cu o masina VW BORA, aveam o problema cu centralizarea, cand voiam sa incui masina cu cheia, nu din telecomanda.
Problema era ca daca incercam sa incui cu cheia introdusa in usa pasagerului, toate geamurile de la usi mergeau automat in jos.
Tehnicienii de la Ingricop s-au uitat cat s-au uitat si mi-au zis ca e din modulul de comfort si e foate scump astfel incat nu se merita reparata. Apoi, prietenii mi-au recomandat un meserias care mi-a schimbat broasca de la usa pasagerului si apoi totul a functionat perfect.
Eu am dat bani la Ingricop pe o constatare eronata a lor!
Levys72g
Levys72g2 ani în urmă
Am avut o problema de tinichigerie, respectiv capota si bara fata, care este impreuna cu grila, sparta in urma incidentului, care m-a determinat sa fac vizita la service. Problema mea o fost rezolvata promt, in doua zile, mai ales ca aveam nevoie de masina pentru vacanta. Mutumesc pentru serviiile oferite.
Adrian Hundorfean
Adrian Hundorfean2 ani în urmă
Este cam tot ce îți dorești să găsești și să primești într-o relație vânzător-client .
Ion Nicolae Cota
Ion Nicolae Cota2 ani în urmă
Servicii de calitate!
Personal serios!
Promptitudine!
Recomandat cu încredere!
Socool autorulote mures
Socool autorulote mures2 ani în urmă
Autoturisme frumoase, o noua echipa de vânzări care vor îmbunătății experienta Skoda. Service de calitate!
Locații recomandate