/Mures/Dealer auto

Aliat AMS - Volkswagen

Corunca Nr.4, Corunca 547367, România

Aliat AMS - Volkswagen
Dealer auto
4.7
273 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GJC4+H6 Corunca, România
+40 365 450 500
aliat-ams.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ion Mihăescu
Ion Mihăescu2 ani în urmă
Sunt mulțumit de prestări așa cum am fost de fiecare dată când am avut nevoie de reparații, de întreținere ori de verificări periodice ale stării tehnice la autoturismul personal.
Claudiu Lapadatu
Claudiu Lapadatu2 ani în urmă
Personal profesionist, foarte amabil si atent. Lucrari de mare calitate.
Comunicare foarte buna cu clientii. Atenti la detalii.
Huba sp
Huba sp2 ani în urmă
Profesionalism. Am observat accent mare pe atentie la detalii. Totul a decurs rapid, fara asteptare, toate documentele pregatite. Foarte multumit.
Corina Pescar
Corina Pescar2 ani în urmă
Mulțumesc mult, Aliat AMS-VOLSWAGEN TG-MUREȘ, experiența mea la aceasta firma a fost excelenta.
Promptitudine, experiența și oameni deosebiți, am avut infiltrații de apa in masina, am făcut programare in orașul unde locuiesc, dar m-au programat după o luna și jumătate, justificând ca este perioada concediilor și este angajat un singur tinichigiu care nu mai face fata programărilor.
Am apelat la “Aliat AMS- Vloswagen Tg-M, care m-au ajutat foarte promt, adică pe loc și nu a fost necesar sa stau cu masina plină de apa o luna și jumătate.
Mulțumesc încă o data d-lui Popoviciu și întregii echipe, inclusiv portarilor. Menționez ca am fost tratati cu foarte mult respect, de către toată lumea.
MULT RESPECT - angajaților de la “Aliat AMS VOLSWAGEN -Tg-M
Oana Pavel
Oana Pavel2 ani în urmă
Am început o colaborare foarte bună în septembrie 2018. De atunci am rămas un client fidel. Profesonialism am întâlnit la fiecare din personal. Amabilitatea este bucuria cu care m au întâmpinat de fiecare dată. Vin de la București pentru service-ul de înaltă calitate. Felicitări. Sunteți dovada că și în România se poate. Bineînțeles în Ardeal.
Costel Marean
Costel Marean3 ani în urmă
Bună ziua,
Am achiziționat săptămâna trecută un autovehicul VW Golf VII rulat, de la dumneavoastră. A fost prima mea experienta cu ALIAT MS și pot sa recunosc sincer, ca am avut emoții cu privire la procesul de achiziție și la starea tehnica a autovehiculului. Toate aceste emoții au fost eliminate de modul profesionist și amabil în care am fost tratat de către tot personalul. Deși achiziționam un vehicul rulat, nu m-am simțit nici o clipa ca un client de speță mai joasa sau second-hand. Dimpotrivă, experienta a fost una premium. Totul a decurs foarte repede, comod și eficient. Am primit toate explicațiile cerute, am parcurs un test-drive și mi s-au prezentat toate funcțiile mașinii. Mașina a fost verificata în service la dumneavoastră și beneficiază și de garanție 12 luni. Documentele au fost întocmite rapid, corect și în volum complet. Mi-au fost explicate și detaliate toate prevederile din acestea.
As dori sa remarc atitudinea extrem de profesionala, disponibilitatea și amabilitatea domnului Vlad Negru. Am avut în dumnealui un partener serios și disponibil de dialog, pe tot parcursul procesului de achiziție, care a fost foarte scurt (o zi).
Doresc sa ii mulțumesc și pe aceasta cale și sa felicit întreaga echipa ALIAT MS pentru profesionalism și amabilitate.
Cu siguranță, experienta personala plăcută ma determina sa va recomand și altor potențiali clienți.
Mulțumesc și mult succes în toate.

Cu stima,
Marian
Socool autorulote mures
Socool autorulote mures2 ani în urmă
Personal amabil! Autoturisme de calitate la preturi de sărbătoare.
Andrei Vultur
Andrei Vultur2 ani în urmă
Pe partea de tinichigerie foarte nemulțumit
Locații recomandate