/Ialomita/Dealer auto

Expocar Calarasi

Prelungirea Sloboziei nr 7, Călărași 910001, România

Expocar Calarasi
Dealer auto
4.4
132 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
684Q+82 Călărași, România
+40 242 331 228
expocar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Livia Stoian
Livia Stoian2 ani în urmă
Totul a fost...mai mult decât perfect! Explicații, indicatii, solutii, etc.,personal foarte amabil! Drive test in siguranta, masina perfecta! Multumesc!
Dumitru Dumitru
Dumitru Dumitru4 ani în urmă
Toți sunteți la fel, am avut încrederea ca este în reprezentanta, pana nu se fura, nu iese bine, furtul vostru m-a costat 200 lei, dar doamne ajuta la toată lumea reclama prosta din partea mea, și pentru ca ai întrebat o sa iau o steluța din doua care le-am dat, merci pentru nimic
Irina Țuțuianu
Irina Țuțuianu4 ani în urmă
Am cerut cartea tehnica a mașinii pe care am cumparat-o și nu mi-au dat-o nici acum.Rusinos îmi pare rau!
Marcel Badea
Marcel Badea5 ani în urmă
Am masina pe mainile voastre.Am incredere ca o sa iasa cum imi imaginez. Este vorba despre Honda Civic. Multumesc mult si astept vesti.
Remus stan
Remus stan6 ani în urmă
Nu imi place deloc cum sunt expuse autoturismele. Parcarea din fata showroom-lui este prost ingrijita fara auto expuse. Servisul acceptabil, vopsitorie slab dotata
Gabriel Popescu
Gabriel Popescu2 ani în urmă
Sunteți o reprezentanță neserioasă, nu știu cum ați reușit să fiți service autorizat Opel. În vara anului trecut, când încă mașina mea mai era în garanție, în timpul reviziei a fost constatată o scurgere de ulei (de la motor sau cutia de viteze), care a dus la deschiderea unei fișe de intervenție pe garanție. S-au făcut poze de constatare și deoarece scurgerea era foarte mică, locul a fost curățat și am fost chemat de două ori la diferență de câteva săptămâni, timp în care nu au mai existat scurgeri. Am precizat celor de la service că în perioada următoare o să fiu plecat în concediu, urmând să revin după pentru noi constatări, timp în care am primit asigurarea celor de la service, că fișa de service pe garanție rămâne deschisă. Din păcate după concediu au apărut iar mici scurgeri de ulei, prezentându-mă la service, unde ”surpriză” s-a făcut constatarea și precizarea că fișa de intervenție pe garanție nu mai este valabilă. După ce am făcut reclamație, am fost sunat, iar mașina a fost băgată în service. Se pare că acea reclamație m-a costat destul de mult, deoarece pe lângă faptul că mașina a fost ținută în service aproape trei săptămâni pentru schimbarea a două simeringuri (la motor și la planetară), după patru luni am început să am aceeași problemă, deci se pare că nu a fost schimbat nimic, am fost doar pedepsit pentru că am cerut un drept. Vă mulțumesc foarte mult pentru bătaia de joc.
Constantin Predescu
Constantin Predescu2 ani în urmă
Personalul este slab pregătit și obraznic . Am fost recent sa schimb oglinda exterioara stingă și in timpul montajului a blocat comanda de reglare a oglinzilor, după acest incident in loc sa recunoască greseala a dat vina pe mine spunind ca așa am venit cu mașina ca este veche de 10 ani și ei nu au nici o vina. In urma discuțiilor am fost obligat sa renunț la lucrare.
Costel Mihai
Costel Mihai2 ani în urmă
O reprezentanta serioasa cu profesionisti adevarati,de cate ori am apelat la ei au fost operativi .
Locații recomandate