/Ialomita/Dealer auto

S.C. International Service Slobozia S.A.

Șoseaua București-Constanța, Slobozia 920051, România

S.C. International Service Slobozia S.A.
Dealer auto
4.3
206 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
H99P+8F Slobozia, România
+40 243 221 182
internationalservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Neluțu6 zile în urmă
Un service de nota 10 +, calitate, rapiditate, promptitudine, rapiditate!
Mircea Isaila
Mircea Isaila2 ani în urmă
Acest service seamana ca un sat fara caini. Ajungi la Receptie, dupa care esti trimis sa cauti mecanici si "ingineri" in service, sa vorbesti cu ei, cand au ei chef. Dupa care te intorci la Receptie si le spui si lor daca iti repari masina si, mai ales, cand! Dar daca ajungeti la standul de geometrie roti, pregatiti-va! Mecanicul va va vorbi de foarte sus, cu foarte mare infatuare. Si e pacat, pentru ca a dovedit ca stie meserie. Dar acest lucru nu-i permite sa vorbeasca si sa se comporte asa. Daca sunteti obisnuiti "s-o dati la pace" cu mecanicii, mergeti cu incredere! Daca, in schimb, sunteti obisnuiti sa lasati masina la Receptie si s-o ridicati reparata, tot de acolo, cautati in alta parte. "Serviciul clienti" lipseste cu desavarsire.
Mircea Popescu
Mircea Popescu2 ani în urmă
În caz de reparații în garanție sunt foarte prompți!Felicitări pentru buna comunicare!
Recomand!
Florela Vasilescu
Florela Vasilescu2 ani în urmă
Personal foarte amabil, profesionist, prețuri rezonabile
Cel mai bun service Dacia la care am fost până acum
Miti Uzu
Miti Uzu2 ani în urmă
Am contactat des acest service pentru probleme diverse, de la achiziția unui autoturism nou, la efectuarea unor lucrări de întreținere, revizii sau reparatii.
Am întâlnit personal amabil și profesionist.
Ultima data am fost pentru remedierea și vopsirea unui element din caroserie. Termenul de efectuare a lucrării a fost cel stabilit la predarea mașinii, iar la final am fost sunat pentru a merge sa o ridic. Elementul vopsit arata ca nou.
Apoi raportul calitate/preț mi se pare destul de rezonabil.
La compartimentul vânzări am observat o gama largă de modele noi, de diferite mărci și mărimi, accesibile pentru toate buzunarele.
Personalul de aici îți oferă cu amabilitate detalii și informații suplimentare, iar pentru cei interesați, programări pentru test-drive.
Recomand cu încredere!
Valentin Achim
Valentin Achim2 ani în urmă
Merg la acest service din anul 2007. Toate reparatiile le-am facut aici. Personal foarte amabil, profesionist. Recomand. Atunci cand am avut probleme cu bateria, mi-a fost schimbata imediat in garantie, iar toate reparatiile si verificarile masinii au fost facute profesionist.
Alex b
Alex b2 ani în urmă
Foarte mulțumit de serviciile oferite, personal amabil și calificat(in special Ionuț, nota 10), preturi corecte, am apelat în general pentru reparatii auto, dar mă gândesc să cumpăr și o mașină de la ei
Adrian-ionel huzuna
Adrian-ionel huzuna2 ani în urmă
Servicii ireproșabile , mașina a fost diagnosticata cu soft dedicat , problema a fost rezolvată cu piese OEM , montaj profesionist și delicat iar in ultimul rând și cel mai important personal foarte amabil și ambient plăcut ! Recomand !
Gladiator Lionheart
Gladiator Lionheart2 ani în urmă
Domnul Ionuț Moroianu profesionist, nota zece.
Domnișoara Mihaela Belu drăguță și amabila.
O echipă foarte bună!
Locații recomandate