/Gorj/Dealer auto

Nurvil

Calea Tismanei 100, Târgu Jiu 210205, România

Nurvil
Dealer auto
4.1
219 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
26VP+44 Târgu Jiu, România
+40 372 521 800
nurvil.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dorel Oroian
Dorel Oroian2 ani în urmă
O experienta de nota 10 cu acest vanzator. Recomand cu incredere
Razvan Ionut
Razvan Ionut2 ani în urmă
Jeguri ordinare!!!…
După aproximativ 2 ani descopăr faptul ca pe masina lăsată in service timp de 3 luni, fără ca eu sa fiu consultat o secunda asupra tuturor proceselor prin care a trecut, descopăr faptul ca mi-ati montat doar piese after-Market pe masina și din dezmembrări, in condițiile in care masina trebuia sa fie reparata pe baza certificatului de garantie cu piese originale.
Mergeți cu “încredere” la domnul C.I.!!!!
Lothar Graure
Lothar Graure2 ani în urmă
Oameni de treaba, rapizi, cu simtul umorului. Harnici
John Cornea
John Cornea2 ani în urmă
Din nefericire am fost implicat într-un eveniment rutier. M-am gândit că la Nurvil Tg-Jiu voi găsi calitate în ceea ce privește serviciile pe care le oferă. Oricum nu mă interesa cât costă, încheiasam o amiabilă. Cel mai important era să reușească culoarea. Când am fost să ridic autoturismul, surpriză. Diferență mare față de culoarea originală. În speță e vorba de bara spate. Pe o parte, ca să nu se observe prea mult diferența, au făcut blending. Pe partea cealaltă, întrucât aripa avea în două locuri vopseaua "umflată", nu au m-ai făcut blending. Am primit tot felul de explicații, cum că e greu de obținut culoarea, că au făcut trei încercări, că vopseaua originală a fost expusă mult timp la soare, etc. După o perioadă, întrucât expira ITP-ul și trebuind să remediez o "julitură" la bara față, am fost la un magazin care prepară vopsea. Magazinul este lângă Coloana Infinitului. Acolo, o doamnă foarte amabilă, mi-a preparat culoarea după cod. Am avut mari emoții gândindu-mă că dacă cei de la Nurvil Tg-Jiu nu au reușit culoarea (și după trei încercări), cum să reușească doamna de acolo. Surpriză totală. Culoarea a fost perfectă. Așa că, gândiți-vă de trei ori înainte să mergeți la Nurvil Tg-Jiu. O fi sediul frumos, însă calitatea serviciilor lasă mult de dorit. Ca să nu mai vorbim de prețuri având în vedere ce spun alții.
Ionut Rusu
Ionut Rusu3 ani în urmă
Am achiziționat la sfarsitul anului de 2019 o masina din parte dumnealor cu foarte multe probleme. După aproximativ 2 luni in care le-am explicat motivele nefunctionari corecte ale autovehicului m-au chemat in service cu mașina unde au pastrat-o pentru inca 3 luni. Rezultatul a fost o factura de aproximativ 16mii de lei. Pentru a putea ridica masina am convenit sa platim 1 mie de euro, desi ei mi-au vandut o masina defecta de la bun inceput si sub contract de GARANTIE!!! POATE IN MOMENTUL VANZARI MASINII EXPLICATI CLIENTILOR CE INSEAMNA GARANTIE!!!
Nica Alfred
Nica Alfred3 ani în urmă
Tepari! Te fac sa-ti pierzi banii si nu repara nimic. Ba mai mult la o saptamana dupa ce am scos masina din service-ul lor si m-a lasat efectiv in drum, am constat ca nici macar nu-mi schimbasera piesele vechi cu cele noi pe care le comandasem! Sa va fie rusine!
Iordache Mihaela
Iordache Mihaela3 ani în urmă
Le duci o masina in service si pleci cu o factura mult prea mare si cu niste piese care nu necesitau inlocuire. Intr-o luna reapar problemele, o duci la un alt service, si constati ca masina ta nu este functionala din alte motive, pe care cei de la Nurvil se pare ca nu le-au constatat...
Elena Popa
Elena Popa2 ani în urmă
DA, CHIAR SUNTETI O RUSINE PENTRU MARCILE DE MASINI PE CARE LE REPREZENTATI. Dintr-un service am fost indrumata la reprezentanta pentru a se detecta asa zisa defectiune M-am gindit ca am de a face cu profesionisti dar m-am inselat .Mi s-a schimbat o piesa pe care am acceptat-o fara sa comentez iar dupa o saptamina am ramas cu masina in mijlocul drumului .M-am prezentat la un alt service care nu are un brand si masina mi-a fost reparata ireprosabil.Am scris aceste lucruri in ideea ca si altii care au nevoie sa se gindeasca bine unde isi duc masina la reparat Am uitat sa spun piesa care mi-au inlocuit-o nu era deloc defecta am primit-o in dar de la cei care mi-au reparat masina Nu m-am putut duce inapoi la reprezentanta fiindca locuiesc in alt judet iar tranportul masinii ma costa foarte mult si bine am facut ..
Locații recomandate