/Giurgiu/Dealer auto

Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor

nr. 36 (incinta BRIE),, Strada Mircea Cel Bătrân, Giurgiu, România

Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor
Dealer auto
1.8
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VXP6+8P Giurgiu, România
+40 246 211 996
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bikerfunshop
Bikerfunshop2 ani în urmă
Buna ziua, daca la telefon nu raspunde nimeni niciodata, puteti da un comunicat oficial in care sa ne spuneti de ce pentru categoria A se asteapta luni de zile pentru sustinerea traseului si cand estimati sa intrati in normalitate si sa oferiti cetatenilor serviciile pentru care platesc si pentru care sunteti platiti ?
Irinel Tudor
Irinel Tudor2 ani în urmă
Cuvintele nu-și au rostul. Recenzia este mai mut decât generoasă. Ca fapt divers, PENTRU CATEGORIA A NU EXISTA EXAMINATOR (2021), zic eu AICI pentru ca nici mie nu mi-a zis nimeni ACOLO!
Gelu Lacusta
Gelu Lacusta2 ani în urmă
Mulțumesc lucrătorilor din cadrul serviciului înmatriculări giurgiu pentru corectitudine și promptidunea de care au dat dovadă.Asa ar trebui sa fie și primăriile din județ.Toata stima și 5 stele.
Radu Dan Chereches
Radu Dan Chereches4 ani în urmă
Vad multe recenzii cu o stea care fac referire numai la faptul ca la numărul de telefon afișat nu raspunde nimeni pt programari. Oameni buni, programările se fac exclusiv online, nu prin telefon si nici la ghiseu. Eu mi-am facut programare in luna martie pentru luna mai. Pentru cei interesati, daca sunteti programat dimineata, la ora 12.00 in aceeași zi va puteti lua numerele, chiar si cele personalizate. O singura observatie, cladirea si caile de acces par a fi neingrijite, de parca omul de serviciu ar fi in concediu.
Andreea Paraschiv
Andreea Paraschiv2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta nu afișați un program pe site dacă nu lucrați într-o anumita zi nu anunțați lăsați oameni sa vina pana acolo degeaba cel mai prost sistem rușine 🤬🤬🤬🤬
Ionut balaianu
Ionut balaianu2 ani în urmă
Desi îți faci programare on-line trebuie sa ai ochi frumoși sa nimereti ora la care vei intra ....
Marius Breazu
Marius Breazu2 ani în urmă
Nu am cum sa ofer vreo stea pentru acest serviciu. Angajatii habar au ce este aceea o programare online, te programezi la distanta de o luna si cand ajungi acolo, te ia cu doua ore intarziere... la ora 4 afla ca au omis sa iti faca placutele....Asa bataie de joc....rar iti este dat sa intalnesti.Cat despre cladire....stai de la 10 la 17 fara a avea acces la o toaleta.....
Adrian dobra
Adrian dobra2 ani în urmă
Nesimtire si indolenta sunt cuvintele care descriu foarte bine acest serviciu. Am facut programare pentru inmatricularea masinii cu doua luni inainte. M-am prezentat la data si ora respectiva si am constatat ca nu sunt pe listele lor. Raspunsul a fost :" Eroare de program." ( Am inteles ca nu am fost singurul in aceasta situatie.) Solutia ..." Faceti o alta programare!" Timp pierdut, nervi, din partea mea si INDOLENTA SI NESIMTIRE din partea lor.
P.S. Nu as fi acordat nici macar o stea dar nu pot posta altfel.
Locații recomandate