/Constanta/Dealer auto

Rădacini Motors Constanța

Bulevardul Aurel Vlaicu 133-135, Constanța 900498, România

Rădacini Motors Constanța
Dealer auto
4.5
218 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HFV+JP Constanța, România
+40 341 180 180
opelconstanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ghiorghita cinca
Ghiorghita cinca2 ani în urmă
La începutul acestei săptămâni am făcut pentru a treia oară revizia la mașină în această locație.
Nu pot avea decât cuvinte de laudă. Nota 10 cu plus.
Promptitudine,seriozitate,profesionalism,comunicare si multa amabilitate din momentul programării și pâna la terminarea lucrării.
Zeinal mustafa
Zeinal mustafa2 ani în urmă
Luni am făcut revizia la Rădăcini Constanta, de la programare până la recepționarea autovehiculului după efectuarea reviziei, totul a decurs într-o manieră deosebita, personalul politicos și profesionist. Recomand și nota mea este 10. Felicitări !!
Antonio Nula
Antonio Nula2 ani în urmă
Impecabil totul, de la personal, la timpul de asteptate si executie, la calitatea serviciilor oferite, la preturile practicate. 10 cu felicitari!
Ovidiu andronescu
Ovidiu andronescu2 ani în urmă
Buna ziua! In urma cu doua zile m-am prezentat la sediul Radacini Motors din Constanta pentru efectuarea celei de-a doua revizii anuale. Am fost primit cu foarte multa amabilitate. Revizia s-a desfasurat intr-un timp scurt, putand fi urmarita pe camerele video. Nu am decat cuvinte de lauda la adresa intregului personal. Autoturismul se comporta foarte bine atat din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere al softului reinstalat (update). In concluzie, sunt foarte multumit si voi recomanda, cu caldura, societatea dumneavoastra prietenilor si cunostintelor. Acord nota maxima, adica 10 cu felicitari!
Sebastian Sebastian
Sebastian Sebastian2 ani în urmă
Am avut niste probleme pe sistemul antipoluare pe care nu am reusit sa le rezolv timp de 6 luni. Radacini Motors a reusit sa rezolve aceasta problema prin inlocuirea pompei si rezervorului de ad blue. Felicitari pentru profesionalism!!!! Sunt sigur ca ei vor reusi sa rezolve orice problema noua care va aparea, in cel mai scurt timp posibil!
Lidia Cojocaru
Lidia Cojocaru2 ani în urmă
Recomand cu încredere Opel-Rădăcini Motors Constanța pentru calitatea, confortul, siguranța și profesionalismul de care au dat dovadă în orice moment. Personalul și serviciile oferite de nota 20 !
Madalina Roman
Madalina Roman2 ani în urmă
Bună ziua! Recomand rădăcini motors oper constanta,personal amabil mașina a fost dusa pe platforma și reparata intr-un timp scurt și un preț destul de accesibil.Va mulțumesc!
Victor Tarsoaga
Victor Tarsoaga2 ani în urmă
Am efectuat la aceasta locație revizia anuala de 5 ani.
Am fost foarte mulțumit atât de interactiunea cu personalul de aici cât și de calitatea lucrărilor.
Locații recomandate