/Braila/Dealer auto

EstMotors Trade SRL

Bulevardul Dorobanților nr. 669, Brăila 810145, România

EstMotors Trade SRL
Dealer auto
4.2
93 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XPG+JF Brăila, România
+40 339 401 812
ford.estmotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Madalin
Cristian Madalin2 ani în urmă
Foarte mulțumit de serviciile lor.
Marian Pintrijel
Marian Pintrijel3 ani în urmă
Locație cu aspect modern, utila pentru scopul urmărit - vânzări auto (Ford, Toyota), cu spații, atât interior cât și exterior, generoase.. Personal amabil, dedicat, dispus sa rezolve dorințele clienților. Recomand. Mult succes!
Florian Dache
Florian Dache4 ani în urmă
O reprezentanță care nu vrea să vândă. I-am contactat telefonic. Un tip apatic mi-a spus că îmi va face o ofertă pe email. Nu am primit nici-o ofertă. După o săptămână am mers personal le ei. Din trei agenți de vânzări nu era niciunul la muncă. O doamnă mi-a luat numărul de telefon pentru a îl transmite unui agent. Nu m-a sunat nimeni. Se pare că până la urmă voi cumpăra Opel mulțumită EstMotors.
Tatianna C
Tatianna C5 ani în urmă
Am fost foarte-foarte dezamagita de calitatea serviciilor oferite aici. Pe langa faptul, ca dupa ce platesti aproximativ 50€ pe o diagnoza, care nici macar nu este facuta in intregime(aveam adesea mesajul cu "engine sistem fault" si "transmission malfunction") am primit diagnoza doar la cutie. Nu a fost profesionist deloc. Domnul de acolo mi-a zis: "aici e scris ca daca reapare mesajul, trebuie sa schimbati cutare piesa". Adica nici o pricepere, la ce mai lucrezi acolo, daca imi spui ce scrie in sistem, asta pot vedea si eu eventual la un tester chinez, dar am venit la oficiali pentru ca asteptam profesionism. Deci, piesa era reparabila, nu era nevoie sa dau 5300 RON doar pentru piesa, si tot cam atat pentru manopera si restu, era suficient sa se schimbe o chestiuta, si masina mergea din nou. Dar totul nu a luat sfarsit aici, dupa ce am reparat "cauza" comunicata de catre reprezentant, am descoperit ca de fapt piesa aia mergea bine merci si nici nu merita sa o scot sa o repar, ca ulterior poate iesi din functiune. Am descoperit ca cauza este de fapt alta, si ca daca mai mergeam asa cu masina "reparata" de 2000€, puteam sa imi iau adio de la ea, ca daunele cauzate de ruptura erau mult prea mari si mai purtau si pericol. Multumesc Brailenii, aveti un personal "extraordinar" de priceput, calificat, si banuiesc ca si testeru vostru o fi o chinezarie pentru care nu a meritat sa ma deplasez 600 km doar dus, pana la "mama" masinii, ca sa aflu niste minciuni. Sunt total dezamagita si sper sa dispareti cat de curand, sa nu mai prestati servicii de proasta calitate nimanui. Vanzari stiti sa faceti foarte frumos, dar sa reparati o masina sunteti mai rai ca orice mecanic de la un colt de varsatura!
Cristi Budur
Cristi Budur2 ani în urmă
Am venit pentru un schimb de ulei in cutie( schimba perfect) iar acum cred ca va trebuii sa schimb cutia! Sfat nu mergeti niciodata la Est ford braila! Nu au personal pregatit atat in service cat si la receptie! Iti vorbesc si se comporta de parca iti repara mașina pe vanii lor!
Anghel Tiberiu
Anghel Tiberiu2 ani în urmă
m-am dus cu masina in service ptr ca aveam martorul de motor aprins in bord. toate reviziile si service-ul de 5 ani au fost facute aici. mi s-a rapuns sec: domnul de la diagnoza e in concediu, ghinion, reveniti in ianuarie. sa speram ca nu raman cu masina in drum pana la urmatoarea reprezentanta Ford, care e destul de departe....
Groparu George
Groparu George2 ani în urmă
Urât am fost pentru schimb ulei și mă încărcau cu antigel și plus de asta când am ieșit și am șters joja de ulei uleiul era negru ....restul spune-ți voi
Gamer Bianca
Gamer Bianca2 ani în urmă
Absolut neseriosi. Nu respecta programarea facuta pentru service si nu e vorba despre zeci de minute, ci de ore. Dupa o luna a trebuit sa ma programez pentru aceeași defectiune.
Locații recomandate