/Braila/Dealer auto

Epiesa.ro Braila

Bulevardul Dorobanților 404, Brăila 810095, România

Epiesa.ro Braila
Dealer auto
4.3
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XG4+5X Brăila, România
+40 31 130 0490
epiesa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Constantin
George Constantin2 ani în urmă
Personal slab pregătit,nu oferă informații suficiente. Nu am sa mai revin la această locație.
EDUARD GIURGIU
EDUARD GIURGIU2 ani în urmă
Super profesionism. Ca unul care nu se pricepe la piese nu am avut nici o problemă cu ceea ce am comandat. Numai cu ajutorul numărului de șasiu al mașinii domnul de la birou mi-a comandat (chiar la un preț foarte bun) exact piesele de care am avut nevoie. Și toate astea într-un timp foarte scurt. Felicitări
Ionut Petrescu
Ionut Petrescu2 ani în urmă
Revizie renault megan 3 ,filtre și ulei 150 lei
Cristian campean
Cristian campean2 ani în urmă
Experiența a fost ok! Am făcut comandă on-line iar piesa nu s-a potrivit, dar nu a fost problemă iar piesa care trebuia mi-a fost adusă a doua zi! 5 stele!
Dumitrescu emanuel victor
Dumitrescu emanuel victor2 ani în urmă
Doua comenzi am avut la aceste magazin si ambele nu au fost placute.
1. am comandat o simpla tavita la portbagaj , mentionanad ce tip de masina detin , ca este break nu hatckback , bine inteles ca tavita a venit pentru hatchback , drum acasa inapoi pe timpul meu ca de la magazin nu stiu sa comande ce trebuie.
2. Am vrut sa comand ulei motor pentru masina , baietii de acolo dupa cateva cautari prin calculatoare tot ma intrebau pe mine ce ulei am bagat la masina??
Era masina recent achizitionata nu am stiut , total neprofesional.
Cand vin la un magazin de piesa si dau seria de sasiu ma gandesc ca ar fi bine sa stie cel de acolo.
Cu groaza ma gandesc daca trebuia sa imi iau o piesa mai complexa ce se intampla.

Nepregatire profesionala .....
Nu recomand , nu mai revin si cam ingamfati oameni de acolo
Florin
Florin2 ani în urmă
Personalul este foarte ok, insa furnizorii sau cei de la sediul central sunt niste escroci. Vand piese contrafacute. Nu o sa mai cumpar niciodata de aici in ciuda preturilor competitive, prefer de acum sa platesc ceva mai mult pentru a evita problemele cu care m am confruntat: Am comandat un senzor pentru masina mea, iar dupa ce am fost la service cu el, s a dovedit faptul ca e defect sau pur si simplu contrafacut. Am intocmit toate documentele pentru a l trimite in garantie: constatare de la service ul unde am efectuat montajul, autorizatia de functionare RAR a service ului, copie de pe talonul masinii samd. Dupa ce il trimit, primesc email de la bucuresti ca o sa mi l returneze deoarece nu am trimis si poza cu diagnoza de pe tester. Concluzia: am pierdut aprox 300 de lei + manopera de 150 de la service aiurea. Nu recomand
Gavrila Adrian
Gavrila Adrian2 ani în urmă
În data de 28.12.2020 am comandat un termostat, mi sa spus ca pe 30.12.2020 sa vin să-l ridic . După două ore de stat la usa ca mi sa spus ca nu a venit încă comanda , mi se spune ca , comanda mea o sa ajungă pe data de 5.01.2021. Lipsa de profesionalism și nesimțire mare.
Mihail Iulian Oancea
Mihail Iulian Oancea2 ani în urmă
Un magazin online cu punct de livrare. Site ul e configurat decent. Dupa plasarea unei comenzi te suna un operator pentru confirmare/verificare piesa/anulare comanda in anumite circumstante. Azi personalul purta masca si erau trasate distante de siguranta pe podea.
Locații recomandate