/Arges/Dealer auto

Autec Autotechnik

Pitesti, Arges, Romania sat., DN65B, Geamăna 117141, România

Autec Autotechnik
Dealer auto
4.2
273 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RWF2+QH Geamăna, România
+40 248 606 022
autec.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Mihaltu
Iulian Mihaltu2 ani în urmă
Curat,ordonat,'reacție rapida',masca de față la toată lumea,empatie și respect!
Marius Grecu
Marius Grecu2 ani în urmă
Foarte slaba! Mi s au dat informatii trumchiate, insuficiente iar problema centrala nu a fost rezolvata, ba chiar am fost indus în eroare!
Tic Flueran
Tic Flueran2 ani în urmă
Mai intai mi au dat impresia ca toata lumea era in pauza,n avea nimeni chef de munca,iar cand intr un tarziu,dar foarte tarziu fata de ora programata,se intrebau unii pe altii cine sa se ocupe de masina,apoi au simulat o verificare cu ajutorul testerului,cu toate ca era evident ca problema venea de la broasca usii stg.spate si n avea nevoie de tester,dar astea toate cu un incetinitor excesiv,iar ulterior mi au spus ca n au ce le trebuie si sa mai vin odata de la Slatina.
Fata de cei de la Repr.Opel,m au dezamagit,m au tratat de parca ajunsesem acolo cu cercul,vazusem prima data o masina dar si un service,parca inventasera ei mersul pe jos,bautul apei,respiratul aerului si as mai gasi si alte elemente de comparatie,dar nu vreau.
Cam asta a fost experienta mea la Autec Autotechnic.
Gh M
Gh M2 ani în urmă
Am cumparat in 2018 o skoda rapid care a avut inca de la inceput probleme la o clapeta la turbina; problema confirmata de service. Desi se recunoaste problema, iar masina face un zgomot ca si una care merge in 2 pistoane, problema nu a fost rezolvata nici pana acum.
Ionuţ Gherase
Ionuţ Gherase5 ani în urmă
Profesioniști!
Dan Vlase
Dan Vlase2 ani în urmă
Am fost mulțumit de felul îngrijit, de a lucra, al mecanicului. Am fost complet nemulțumit de faptul că un schimb de ulei de 4,5l+ filtru de ulei+ montare cârlig pentru bagaje în portbagaj (două gauri), pentru o skoda octavia 3, au costat 602 lei ( mi s-a impus o inspecție tehnica, deși nu am solicitat așa ceva).Timpul alocat de cel care te programează la service, fiind de 1,5 ore( totul ar fi trebuit să dureze maxim 30 de minute)),pentru aceste operațiuni, implicit manopera mai mare. Pe viitor voi merge altundeva.
Ungureanu ion
Ungureanu ion2 ani în urmă
Nu mai recunosc această locație de un bun partener.De trei zile incercam sa rezolvam o problema apărută privind garanția pieselor de schimb.respectiv un acumulator in garantie si nu ni se rezolvă problema .Ne-a mai dat ragaz inca 3-4 zile.Rabdare sa avem. Ca totusi am incredere ca există respect față de clienti.Daca. nemultumirea exista.nu am cuvinte.
Alex m.
Alex m.2 ani în urmă
Imi pare rau ca am apelat la acest service. Am ajuns la Autec Pitesti doar pentru ca anterior am avut experiente bune cu cei de la Autec Craiova, care m-au ajutat de fiecare data cu promptitudine si profesionalism. Nu e cazul celor de la Pitesti. Neprofesionalism, lipsa de comunicare si nepasare ca la persoana de la receptie care m-a preluat la Pitesti, n-am mai intalnit in alt service. Am pierdut mult timp asteptand aiurea in service, in final primind si o nota de plata incarcata grosolan. Evident, n-am sa le mai calc pragul vreodata
Locații recomandate