/Cluj/Croitor

Tudor Personal Tailor

Calea Turzii 43-49, Cluj-Napoca 400193, România

Tudor Personal Tailor
Croitor
4.9
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH7X+PC Cluj-Napoca, România
+40 730 830 012
tudor-tailor.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paul Darius Creta
Paul Darius Creta2 ani în urmă
Frumos mie îmi place.
Cristian Popa
Cristian Popa2 ani în urmă
Oamenii foarte fain și profesioniști. M-au ajutat foarte mult iar în final rezultatul a fost excelent. Cu siguranță o să mai apelez la serviciile lor.
C. V.
C. V.4 ani în urmă
Locatie centrala, brand foarte bine cotat insa personalul lasa extrem de mult de dorit. Nu poti sa tratezi clientul cu superioritate si sa il tot corectezi/ sa ii explici permanent ca nu are dreptate. Mai mult decat atat, nu poti sa vinzi un costum cu orice pret, stiind ca nu se potriveste si sa pretinzi ca esti un 'Personal Tailor' in slujba clientului.
Cosmin Dorgo
Cosmin Dorgo5 ani în urmă
Profesionalism și amabilitate. Recomand!
Mădălina Perjariu
Mădălina Perjariu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Colaborarea cu Tudor Tailor a fost o experiență destul de unică, în special având-l pe Calin, care s-a asigurat întotdeauna să pună în joc atingerea sa personală și vastele sale cunoștințe. Gazde grozave, calitate uimitoare a îmbrăcămintei și consultanță și mai mare. Recomand total!

(Original)
Collaborating with Tudor Tailor was quite an unique experience, especially having Calin who always made sure to bring his personal touch and vast knowledge into play. Great hosts, astonishing clothing quality and even greater consultancy. Totally recommend!
Paul Cuc
Paul Cuc2 ani în urmă
(Tradus de Google) Calin m-a ajutat cu montarea mea personală cu o săptămână în urmă și trebuie să spun că întreaga experiență a fost excelentă. De la faptul că m-a ajutat cu fiecare decizie mică până la multe informații despre stilul bărbaților, a fost la îndemână. Ar recomanda cu siguranță oricui!

(Original)
Calin helped me with my personal fitting a week back and have to say the whole experience was excellent. From helping me with every small decision to a many insights regarding men’s style, he was on point. Would definitely recommend to anyone!
Cosmin vaida
Cosmin vaida2 ani în urmă
(Tradus de Google) Extrem de mulțumit de costum și de serviciul oferit.
Întregul proces a fost foarte eficient, de la măsurători până la modificări.
Mulțumiri mari lui Calin care m-a sfătuit bine și m-a făcut să mă simt confortabil cu alegerile mele și apoi să țin legătura cu mine în timpul blocării.
Mi-ar recomanda.

(Original)
Extremely pleased with the suit and the service provided.
The whole process was very efficient from measurements through to alterations.
Big thanks to Calin who advised me well and made me feel comfortable with my choices and then keeping in touch with me during lockdown.
Would highly recommend.
Titus Ardeleanu
Titus Ardeleanu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Experiență grozavă! Călin face o treabă excelentă! El a fost croitorul nostru personal. El este minunat în ceea ce privește stilul și știe cum să-l facă pe clientul său să se simtă rege. Recomanda fără ezitare!

(Original)
Great experience! Calin does an excelent job! He was our personal tailor. He is great in knowledge about style and knows how to make his client feel like a king. Recommend without hesitation!
Locații recomandate