/Cluj/Croitor

Artizan Suits - Costume la comanda

Strada Avram Iancu 62, Cluj-Napoca 400083, România

Artizan Suits - Costume la comanda
Croitor
5
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8W+R3 Cluj-Napoca, România
+40 756 616 151
artizanimage.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 11–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Druta
Dan Druta4 ani în urmă
Am fost clientul baietilor pt un costum in 3 piese si un sacou si o vesta si rezultatele au fost exceptionale. Calcand pragul showroom-ului lor vei intra intr-o locatie intima unde asa cum scrie pe site inveti, discuti, admiri, alegi si primesti sugestii. Materialele folosite sunt de foarte buna calitate, croiul este unul clasic, care denota eleganta,stil si masculinitate. Pozele sunt reale si ar trebui sa vorbeasca de la sine, romanii chiar arata asa de bine la costum- asta este cotumul la comanda. Am lasat la urma pretul...pt carcotasi,; da, e mai mare decat al costumelor de la mall, dar aici vb de custom made cu materiale similare cu cele folosite si de firmele cunoscute din domeniu . Se poate face o comparatie cu pretul unui astfel de costum facut la Viena, Londra etc. Baietii sunt la Cluj la un telefon distanta si din experienta mea de pana acum cu nimic mai prejos.
Multumesc frumos baieti, bafta maxima in continuare si sper sa ne vedem curand.
Marius Cristian
Marius Cristian4 ani în urmă
Stil, eleganță, rafinament. Echipa Artizan are grijă ca aspectul tău sa fie unic! Le-am cerut sfatul și nu regret.
Spor în tot ceea ce v-ați propus
Mulțumesc, Artizan
Radu Elisei
Radu Elisei4 ani în urmă
I-am cunoscut pe băieți (Andrei si Dan) imediat după deschiderea afacerii lor fiind in cautare de asa ceva. Astfel am fost printre primii lor clienti. Pana acum mi-am facut la ei 2 costume cu 3 piese, 2 sacouri, 3 veste, 1 palton si 2 perechi de pantofi "goodyear welted". Trebuie sa recunosc ca sunt cele mai de calitate haine pe care la-am adaugat garderobei mele in ultimii ani. Intr-adevar nu sunt haine ieftine datorita prețurilor pe care le au materialele, dar merita fiecare ban. De asemenea intenționez să îmi mai fac 1 costum, 1 sacou, 1 pereche de pantofi si 1 palton in viitorul an. Recomand ARRIZAN cu toată încrederea și căldura. Nu veti regreta nicio secundă decizia de a va face haine si pantofi la ei. Eu am mers cu incredere de fiecare data pe mana lor si nu am regretat. Felicitări băieți pentru tot ceea ce faceti. Baftă multă. Ne revedem curand.
Hunor Ferencz
Hunor Ferencz4 ani în urmă
Pasiune si profesionalism. Dupa primul costum am devenit client fidel. Recomand cu incredere pentru oricine care vrea o tinuta eleganta, conceputa special pentru nevoile lui.
Family Profile
Family Profile4 ani în urmă
Ii cunosc pe baieti, sunt seriosi, implicati si talentati. Au un stil si niste principii mai aparte atunci cand vine vorba de tinuta masculina! Recomand !!!
Cristian Purcaru
Cristian Purcaru4 ani în urmă
Treptat, garderoba mea s-a transformat complet prin Artizan. Au ajuns consilierii mei, în care am toată încrederea, iar imaginea e pe mâinile cele mai capabile datorita lor. Recomand total
Julius Paul
Julius Paul2 ani în urmă
Îi cunosc pe băieții de la Artizan de foarte mult timp, iar acum am avut ocazia să fiu și clientul lor. Am ales să-mi fac un costum bespoke care să mă reprezinte. Nu știam exact ce material sau cromatică să aleg, însă Dan, cu o infinită răbdare și mult clam, mi-a explicat în detaliu tot ce trebuie să știu despre un astfel de costum și mi-a oferi sugestii despre cum ar trebui să fie costumul astfel încât să se potrivească cu aspectul meu și cu personalitatea mea. Și iată că rezultatul mă încântă extrem de mult. Mi-am dat seama că modul în care arăt îmi dă o mai mare încredere în mine. Le mulțumesc acestor oameni pentru consultanța de calitate, pentru costumul frumos care mi se potrivește perfect și pentru faptul că își dedică timpul și atenția bărbaților care au nevoie de haine care să îi reprezinte. Recomand cu mare drag!
Samuiel Roman
Samuiel Roman2 ani în urmă
În urma colaborării cu Artizan am rămas foarte impresionat de aceștia. Nivelul de profesionalism este admirabil.
Iar costumul achiziționat depășește așteptările.
Recomand cu încredere.
Locații recomandate