/Bucuresti/Croitor

Picasso

Bulevardul Pache Protopopescu 117, București 021411, România

Picasso
Croitor
4.7
212 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RJ+98 București, România
+40 729 202 806
croitoriepicasso.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Dragomir
Raluca Dragomir2 ani în urmă
Am fost acolo si foarte sictirita dna..avea doar de modificat un pic decolteul unei rochii sa o puncteze sau sa coasa o parte de cealalta si nu avea chef deloc sa lucreze.
Liliana simirad
Liliana simirad2 ani în urmă
Am facut programare telefonic acum 5 saptamani la atelier pentru creearea unui model de rochie de mireasa propus de mine. Intalnirea a durat 30 minute, timp in care una din doamne, foarte amabila si draguta, a avut grija sa ma asculte cu atentie, ca apoi sa imi prezinte materialele potrivite si sa intervina cu mici modificari necesare siluetei mele. Am incheiat un contract si am achitat un avans. Recunosc ca am avut emotii deoarece am fost chemata la proba, de-abia in a 4a saptamana si nu stiam in ce stadiu sa afla rochia, daca este ceea ce am comandat sau nu si daca va fi finalizata in timp util. Indata ce am probat-o, toate grijile mi-au disparut si am fost sigura ca ma pot lasa linistita pe mana lor. Am fost suprinsa ca dupa numai 2 zile, m-au sunat sa ma anunte ca rochia este gata. A iesit absolut superb, si desi aveam niste asteptari mari, acestea mi-au fost depasite. Am sa revin cu drag. Liliana S
Emilia Pop
Emilia Pop2 ani în urmă
De mai bine de 5 ani aici imi realizez rochiile pentru evenimentele importante din viata mea.
Am fost de fiecare data foarte multumita. Preturile sunt pe masura rezultatelor, insa un neprofesionist ajunge ca la final sa te coste dublu. Va felicit pentru tot ceea ce faceti!
A voastra clienta fericita,
Emi. ❤️
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Am realizat pe comanda o rochie - model ValdrinSahiti. Rezultatul a fost impecabil, iar rochia a fost finalizata intr-un timp record (la doua zile dupa ce am probat-o). Va multumesc!
Ioan Daniel Cociu
Ioan Daniel Cociu2 ani în urmă
Va multumim inca o data pentru rochia de mireasa superba pe care ati realizat-o sotiei mele!!!
Sunteti singurii care au avut au avut curajul si competenta sa realizeze acest model.
S@ ne revedem cu bine!!!
Ileana Pavel
Ileana Pavel2 ani în urmă
O experiență extrem de neplăcută.
Am făcut programare pentru comandarea unei rochii ( de zi,un model banal) am așteptat o ora să fiu preluată de o doamnă care m-am rugat sa o aștept să fumeze, ca în final să mă "expedieze"in 5 mine,tratandu-ma cu un maxim dezinteres . Am simțit pur și simplu că fost fost degeaba acolo.
Mi-a prezentat 3 modele de datela care nu m-au cucerit, după care m-a pus sa trimit șefului modelul rochiei pe watap "chipuile "să îmi spuna șeful daca poate să aduca in atelie acel timp de de dantela, de fapt motivul pentru care am fost pusă de respectiva doamna sa trimit poza cu rochia ,era ca șeful să facă prețul rochiei care depășea orice așteptare. Cu prețul respectiv îmi cumparam lejer o rochie de mireasa și pantofi ,in niciun caz sa imi fac o rochie simpla de zi la croitorie. pentru mine a fost șocul zilei,și încă nu mi-am revenit.
Nu recomand , neprofesionalism și prețuri exagerate.
Maria Chiotan
Maria Chiotan2 ani în urmă
Am facut o rochita pe comanda pentru cununia civila. De asemenea, am modificat si un pardesiu tot pentru aceasta ocazie. Era un pardesiu oversize cu nasturi negri dar i-au fost schimbati nasturii cu altii pe care i-am ales impreuna si a fost cambrat si a iesit superb! Sotul meu si unchiul meu si-au modificat si ei costumele tot aici. Toate deciziile au fost luate impreuna.
Mihai Alexandru Zamfir
Mihai Alexandru Zamfir4 ani în urmă
Am avut de scurtat manecile unui sacou de barbati Balmain pe care l-am cumaprat de pe net. Am fost foarte temator pt ca am dat multi bani pe el si inca il mai puteam returna.. Dar l-am adus aici, cred ca Octav il cheama pe domnul care mi-a facut modificarea si a iesit impecabil. Pur si simplu am gasit alterierul pe net, fara nicio recomandare si mi-am luat inima in dinti sa il fac. Si a iesit perfect. Manecile au fost scurtate de la umeri. Va multumesc!
Locații recomandate