/Bucuresti/Croitor

SPREZZA by Dragoș Săndulache

Strada Leon Vodă 24, București 040288, România

SPREZZA by Dragoș Săndulache
Croitor
4.9
199 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C4+F9 București, România
+40 769 555 511
sprezza.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costin Stefan
Costin Stefan2 ani în urmă
Am comandat un costum, doua camasi si o pereche de pantofi. Prima proba intarziata cu o saptamana (asta pentru ca am sunat eu, probabil ca daca nu sunam trecea nunta si nu se apucau de comanda). Dupa cateva vizite si ajustari nu am fost multumit de costum si pana la urma l-am refuzat, fiind nevoit sa-mi caut in magazin costum cu o saptamana inainte de nunta (desi plasasem comanda in august pentru octombrie). Camasile si pantofii au fost ok, dar nu am putut sa le iau pentru ca mi s-au mai cerut bani, desi valoarea avansului era cu mult peste valoarea camasilor si a pantofilor. Prin urmare nu m-am ales cu nimic, doar cu avansul pierdut. Contractul este facut in asa fel incat daca nu-ti place ce iese, avansul se pierde, iar daca vrei sa iei doar produsul de care esti multumit, iti cere bani separat pentru el. N-o sa recomand nimanui aceasta "croitorie" cu contracte abuzive si care nu respecta termenele.O sa aflam si ce parere au inspectorii OPC despre asta.
Dj Aspraset
Dj Aspraset2 ani în urmă
Am evenimentul in curand si mi s-a parut oportun sa comand tot pachetul de la sprezza. Asta insemnand costum, camasi, pantofi si accesorii, totul pe comanda. Am optat pentru realizarea lor din timp, pentru a nu fi stresat inainte de nunta. Totul a iesit asa cum trebuie si chiar mai mult, pentru ca in cazul meu, conteaza foarte mult si interactionarea cu oamenii dintr-un loc in care comand ceva. Multumesc! Am sa revin :)
Alexandru Dragos Tudor
Alexandru Dragos Tudor2 ani în urmă
O experienta cu adevarat deosebita. Desi la inceput am fost extrem de suspicios si am pus o groaza de intrebari, Dragos a avut rabdare. Dupa ce am ridicat costumul, l-am mai sacait cu plangeri nefondate la care Dragos s-a comportat cu profesionism. Chiar daca am fost unu dintre cei mai dificili si exigenti clienti, trebuie sa recunosc ca Dragos a reusit sa imi indeplineasca toate asteptarile. Atat costumul cat si pantofi au iesit foarte bine, cu adevarat facute pe comanda.
Sebastian Mihai
Sebastian Mihai2 ani în urmă
Colaborarea cu Dl. Sandulache a fost minunata. Desi ajuns destul de tarziu la dansul (inainte cu o luna de eveniment) m-a asigurat ca totul va fi in regula si ca nu ma prinde nunta fara costum. A facut tot posibilul si a livrat un produs excelent, asigurandu-mi absolut intreaga tinuta, de la pantofi, pana la butoni, ac pin pentru cravata si asa mai departe. Efectiv am simtit ca mi se ia o grija de pe inima cand am ajuns la el si a fost cu atat mai placut sa nu fiu dezamagit, ci chiar impresionat de rezultat. Costumul a aratat si mi s-a potrivit exceptional. Unicitatea fiecarei piese te face sa te simti cu adevarat special in cea mai speciala zi. Va recomand cu mare drag aceasta experienta pentru una din cele mai importante zile din vietile voastre.
Ciprian Cliveti
Ciprian Cliveti2 ani în urmă
A venit momentul acela important pe care îl așteptăm cu toții în viata, legământul cu persoana cu care vrei sa-ti petreci tot restul zilelor. E clar ca toate elementele unui eveniment de genul sunt importante, dar cel mai important e sa arăți impecabil. Știind de SPREZZA de când s-au lansat, dar neavând ocazia pana la acest moment sa "profit" de serviciile lor, l-am contactat pe Dragoș chiar daca eram la limita cu timpul. De la prima discuție am avut plăcerea sa constat ca bussines-ul lui nu funcționează pe cantitate, ci pe calitate. Chiar daca nu sunt un mare cunoscător al materialelor, consilierea profesionala m-a făcut sa înțeleg exact ce îmi doresc și ce mi se potrivește cel mai bine, ulterior remarcand, ca prețul pachetului all inclusive este cel mai mic de pe piața, raportat la calitatea superioara oferita. Concluzia este urmatoarea.
În ziua cea mare, pe lângă sentimentul de împlinire și de entuziasm, am realizat ca am făcut cea mai buna alegere apelând la serviciile voastre. Absolut niciun element nu m-a deranjat sau jenat, datorita profesionalismului echipei și al calității materialelor pe care le folosiți.
Este pentru prima data când mi-am facut un costum la comanda și mi-ati schimbat complet perspectiva despre ce inseamna cu adevărat un costum făcut ca la carte.
Vreau sa știți ca ma declar pe viata clientul vostru și va mulțumesc ca m-ati făcut sa ma simt impecabil și complet relaxat intr-un moment foarte important din viata mea.
Recomand tuturor sa aleagă serviciile voastre cu cea mai mare încredere.
Respect SPREZZA 🤗🙏
Zlotea Adrian
Zlotea Adrian2 ani în urmă
Colaborarea mea cu Zprezza a fost una eficienta, iar dupa mai multe probe si modificari am plecat multumit cu un set complet format din costum, camasi, pantofi si accesorii. Materialele folosite sunt de foarte buna calitate atat pentru costume cat si pentru camasi si pantofi. Legat de alegerea modelului de costum mi-a fost pus la dispozitie un catalog foarte cuprinzator, acest lucru fiind util pentru cei care nu au deja un model in minte.
Ofer 4 stele pentru faptul ca atunci cand mi-am facut programare online pentru prima vizita am avut surpriza sa ajung la ora selectata si sa aflu ca site-ul nu functiona si ca programarea se face doar telefonic. Am avut totusi noroc sa nu fie aglomerat si am putut sta de vorba cu Dl Dragos.
Multumesc SPREZZA!
Trabucuri de Lux Romania
Trabucuri de Lux Romania2 ani în urmă
Noi nu am mai văzut modele atât de unice de costume ca aici. Raport calitate/preț bun, oameni amabili și un showroom la fel de unic ca și costumele. Recomandam!
Alexandru Ganci
Alexandru Ganci2 ani în urmă
Cand trebuie sa te simti perfect si sa arati perfect, este important ca hainele sa fie perfecte! Multumesc, Dragos Sandulache pentru ca ai rezolvat acest aspect.
Locații recomandate