/Brasov/Croitor

Croitoria Klara, croitorie brasov

Calea București nr.80, Brașov 505600, România

Croitoria Klara, croitorie brasov
Croitor
4.6
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJRG+G7 Brașov, România
+40 728 233 786
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 11–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius
Marius2 ani în urmă
Foarte draguta doamna si de mare ajutor.
Recomand cu caldura ;)
Sabina Călburean
Sabina Călburean2 ani în urmă
O doamnă minunată şi talentată. Pe lângă faptul că a fost într-un timp util şi la un preț foarte decent, haina pe care mi-a modificat-o dânsa vine ca turnată. Toate cusăturile sunt finuțe, parcă aşa ar fi fost haina mea din fabrică.
Excelent!!!
John Snoew
John Snoew2 ani în urmă
Bună!
Personal,folosesc serviciile croitoriei de doi ani. Am avut multiple intervenții de făcut și toate bune,la timp și prețul este în concordanță cu calitatea. În continuare, folosesc serviciile doamnei, fără să îmi fac probleme că nu iese lucrarea așa cum mi-o doresc. Recomand cu căldură serviciile oferite.
Încă o dată menționez că sunt foarte mulțumit.
Multă sănătate și spor la treabă!
Marianavalerica Ma
Marianavalerica Ma2 ani în urmă
Am avut la scurtat o rochita,dejamagitor.!Nuanta firului,diferita total,festonul badaran la tiv,dejamagire totala. Nu recomand.
Alexandru Pascu
Alexandru Pascu2 ani în urmă
Am dus niste pantaloni de motocross sa le puna niste protectii, a durat 1 luna si ceva, si a pus la un genunchi mai sus decat la celalalt... A fost ieftin dar mai bine zicea de la inceput ca nu se pricepe.
Popa Dana
Popa Dana2 ani în urmă
A durat 1 luna sa faca un costum si daca nu sunam eu sa intreb cand e gata cred ca mai dura cateva luni. Si oricum nu a iesit bine probabil a fost facut in graba atunci cand am sunat..sunt foarte dezamagita pentru ca a fost destul de scump si degeaba.
Rossano Rossi
Rossano Rossi2 ani în urmă
Buna tuturor. EU o cunosc de putin pe dna Klara, dar am inteles imediat ca este foarte profesionala, punctuala, corecta in ce priveste costul serviciilor si foarte draguta. Confirm ca mie mi-a lucrat foarte bine si repede si ca NU face costume.MIHAELA
Alin Macau
Alin Macau2 ani în urmă
M-a ținut 3 zile pentru 3 cm de cusătura iar când am ajuns nu făcuse nimic. Apoi mi-a zis "Aa, hai ca ți-l fac acum într-un minut". Și nici nu a fost atenta la cerința mea, a făcut cum a vrut dansa.
Locații recomandate