/Brasov/Croitor

Angitex

Strada Jupiter 1, Brașov 500360, România

Angitex
Croitor
4.1
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJRH+83 Brașov, România
+40 268 525 314
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmin Coroian
Cosmin Coroian2 ani în urmă
Angajatii nu respecta orele de functionare. Desi programul e pana la ora 19, la ora 18:30 era deja inchis. Daca ziua de Vineri e scurta, sa precizati asta in programul orar, astfel incat sa nu vina oameni de departe pana la magazin degeaba.
NICONOV TATIANA
NICONOV TATIANA2 ani în urmă
Multa amabilitate, se raspunde la telefon, experienta placuta la cumparaturi.
Ana
Ana4 ani în urmă
Ca de obicei, personal neinteresat de clienți sau de vânzare. Este acolo o doamnă în vârstă, care uneori le mai și vorbește urât clienților. De data aceasta nici la "bună ziua " nu a răspuns, era preocupată să vorbească la telefon. Au fost mai multe convorbiri cât am stat în magazin. Așa am aflat că este proaspătă bunică.
Adriana roxana
Adriana roxana4 ani în urmă
Deși am fost doar in trecere pe lângă această locație , mi am putut da seama doar aruncând o privire că au o gama diversificata de produse, de la ace de cusut și croșete până la perdele.
Claudia C
Claudia C4 ani în urmă
Materiale frumoase si produse de mercerie diverse, personal amabil, rabdator si binevoitor, preturi decente.
Camelia Gradinaru
Camelia Gradinaru5 ani în urmă
Foarte multe produse, dar nu întotdeauna găsiți ce trebuie, de exemplu fermoare normale de plastic sau metalice de 30, 35, 40 cm, nu am găsit vatelina la metraj, nici blană artificială. Locația este foarte înghesuită , dacă sunt 3 persoane în același timp și una dorește câțiva metri de material, celelalte două așteaptă intr-un colț. Vă recomand doar în măsura în care nu aveți alternativă.
Iuliana Hulia
Iuliana Hulia5 ani în urmă
In acest magazin nu se respecta clientul.Atat vânzătoarele cat și șeful magazinului au aceeași "greata"fata de client.In această locație nu se servește nici bon fiscal nici amabilitate.Vizita in această locație(nu este prima data )mi-a lăsat un gust amar.😞ASA NU!
Madalina Florina
Madalina Florina2 ani în urmă
Doamnele sunt foarte simpatice si ne-au ajutat sa alegem niste perdele potrivite pentru noi. Perdelele au fost gata foarte repede, avand in vedere comanda mare plasata de noi. Raportul calitate pret foarte bun <3 . Recomand cu drag acest loc :) .
Locații recomandate