/Teleorman/Companie de asigurari

Euroins Romania centru constatare daune Voluntari

Sos. Bucuresti Nord, nr. 10, Global City Business Park Cladirea O1, parter, Voluntari 077190, România

Euroins Romania centru constatare daune Voluntari
Companie de asigurari
2.9
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4QG+9V Voluntari, România
+40 31 9002
euroins.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Lazar
Andreea Lazar2 ani în urmă
Nu merita nici măcar o steluța pentru cata lipsa de profesionalism au dat dovada. Am un dosar de dauna deschis de câteva luni și nu au făcut plata daunelor nici acum si nici nu raspund solicitărilor. Foarte nesimțiți !
Cristi Cristian
Cristi Cristian2 ani în urmă
De ce nu răspundeți la telefon domnilor? Chiar acum am sa va fac o plângere pentru toată bătaia dumneavoastră de joc asupra clienților !
Mihai Rusu
Mihai Rusu2 ani în urmă
Astept plata despagubirii de 4 luni. Nu raspund la mailuri iar la telefon nu poti obtine nicio informatie. Neseriosi. Nu voi mai face amiabila cu cineva de asigurat la ei, direct politie.
Stefan Roman
Stefan Roman2 ani în urmă
Aceasta firma de asigurări este cu totul si cu totul sub orice critica. Nu dau banii la timp, angajatii sunt foarte foarte nesimtiti cautand incontinuu sa nu accepte daunele rezultate in urma accidentelor. Pentru ca aveam vopseaua luata de pe bara de dinaintea accidentului mi-au spus ca lonjeroanele fugite sunt din cauza altui accident si nu au vrut sa deconteze asa ca am ramas cu capota fugita din balamale si voi fi nevoit sa plătesc reparatia din banii mei.
Bogdan Dimitriu
Bogdan Dimitriu2 ani în urmă
Proasta experinta. Am facut programare telefonic si cand am ajuns la locatie la ora programarii am aflat ca eu nu am programare si ca nimeni nu ma poate ajuta. Am facut reprogramare si dispecera mi.a spus ca o sa primesc confirmarea pe mail neintreband ce adresa de mail am. O fi fost Mama Omida !!!
Radu Crimu
Radu Crimu2 ani în urmă
La prima vizita în centrul de constatare am fost extrem de dezamagit. Cand veti avea nevoie de ei veti vedea de ce.
-in realitate iti cer alte documente fata de cele de pe site.
-desi pe site se spune ca proprietarul poate deschide dosar de dauna in realitate trebuie sa vina soferul care a condus masina, de parca el ar fi prejuduciatul, nu proprietarul care are asigurare, trebuie sa vii de mana cu toata lumea acolo si trebuie sa completezi alte hartii cu aceleasi date ca in amiabila......
-desi aparent poti notifica dauna online, degeaba faci sesizare, nu se intampla nimic.
Sa mai zic ca nu au locuri de parcare desi ai programare.....

Actualizare dupa rezolvarea daunei.

Dupa mai multe telefoane(se pare ca oamenii trag de timp pana la finalul termenului legal) am rezolvat totul online, am dat aici de un agent constatator bun care a făcut toate actele foarte repede, e drept dauna mea era ușoară.
Coman Mihai
Coman Mihai2 ani în urmă
Groaznic, eram singuri în sala de așteptare, si am astepta 2 ore ca să vin un domn foarte arogant să facă 2 poze, între timp el fii d foarte ocupat doar ca să vorbească la telefon! Evitați pe cat posibil aceasta agenția!🤬🤬
Alex Alexandru
Alex Alexandru2 ani în urmă
Te duci cu masina pentru constatare, dar ei nu au locuri de parcare. Persoana care mi-a făcut constatarea se plangea la mine că are mult de lucru si nu are timp. A făcut 3 poze la mașină, mai mult la mișto. Cei de la service-ul unde am dus-o se plâng ca nu decontează reparatiile. Iar sclavii fac in continuare asigurare la ei, ca e mai ieftin.
Locații recomandate