/Iasi/Companie de asigurari

IasiTeAsigura.ro - Asigurarea Ta RCA Online

Iasi, România

IasiTeAsigura.ro - Asigurarea Ta RCA Online
Companie de asigurari
4.6
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
+40 763 884 692
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
-_- X
-_- X3 ani în urmă
Recomanda, oameni care știu sa își facă treaba.
Daniel Oprescu
Daniel Oprescu4 ani în urmă
Iasi Te Asigura acorda o atentie deosebita clientilor si sunt foarte profesionisti. Sunt foarte eficienti in a rezolva orice problema, si ca sa dau un exemplu a trebuit sa inmatriculez masina in alta tara, respectiv Italia, si datorita faptului ca masina era deja inmatriculata pe numele meu in Romania, am putut beneficia in Italia de o reducere a politei de asigurare pe baza certificatului NO Claim Bonus emis de compania de asigurare, si o reducere a clasei de bonus de la 14 la 9 (e invers fata de cum e in Romania), neavand niciun incident in 5 ani de cand am avut masina in tara. Eficienta lui Andrei si a echipei s-a datorat si faptului ca mi-au putut obtine acel certificat in aceeasi zi, intr-un interval de 1-2 ore maxim. Multumesc inca o data si felicitari pt profesionalismul si atentia pe care o acordati clientilor!
Hutuleac Petrica
Hutuleac Petrica4 ani în urmă
Au pe site un calculator rapid, la standardul de 2018, unde introduci datele in maxim 1min, si iti calculeaza ofertele particularizate pt. tine (si pe 6 si pe 12 luni)!
Poti face plata cu CARDUL, si iti vine direct pe email asigurarea (care din 2015 are aceeasi valoare ca si cea printata in cazul in care o solicita tov. Politist)

Recomand IasiTeAsigura cu incredere ! Site-ul user friendly, se misca rapid, iar cand am avut neclaritati, i-am intrebat direct pe baietii care au platforma. Raspund foarte prompt la telefon sau pe mail. Mereu foarte prietenosi!
Nikolaos Makris
Nikolaos Makris4 ani în urmă
Am fost scutit de haosul din trafic pentru a incheia o asigurarea RCA si am comandat o asigurare surprinzator de ieftina in comparatie cu alte site-uri care nu ofera preturi de la toate companiile de asigurari. Recomand!
Nicu B
Nicu B4 ani în urmă
Usor de folosit, rapid, profesionisti!!
Constantin Cernat
Constantin Cernat5 ani în urmă
Folosesc serviciile lor de cativa ani, ma declar pe deplin multumim. Asigurarile se pot face prin intermediul site-ului, inclusiv plata online. Recomand cu caldura
Bogdan Iulian
Bogdan Iulian5 ani în urmă
Sunt clientul lor de ceva timp, iar cel mai mult apreciez ca ma anunta baietii de fiecare data inainte sa imi expire asigurarea, ceea ce e foarte bine, ca nu mai am eu grija asta... si in plus chiar imi ofera cele mai bune preturi de pe piata!
Iulian Bogdan Holbură
Iulian Bogdan Holbură5 ani în urmă
Recomand!
Locații recomandate