/Iasi/Companie de asigurari

Fix Service GSM

Bulevardul Alexandru cel Bun 30, Iași 700631, România

Fix Service GSM
Companie de asigurari
4.6
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H78+3G Iași, România
+40 758 213 812
fix-service.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
NoXuu
NoXuu2 ani în urmă
Am fost de două ori cu aceeași problemă la un Galaxy A71, telefonul nu se încărca deloc. În ambele dăți am înțeles că în urma unui șoc/impact, pot apărea probleme de la protecție, și nu se mai face contactul bine cu încărcătorul. Într-adevăr, în ambele cazuri îl scăpasem. Nu doar că operatorul de acolo mi-a spus cauza, ca să pot preveni pe viitor, dar mi-a spus și că e o problemă generală la toată seria Samsung Galaxy A și a doua oară când am venit pentru aceeași problemă mi-a luat mai puțini bani. Not to mention, o oră jumătate a durat operațiunea de ambele dăți, în condițiile-n care telefonul a trebuit desfăcut. Un serviciu de calitate, rezonabil, eficient și de recomandat. 5/5, cu mulțumirile de rigoare. 😌🙏😌
Ovidiu ambros
Ovidiu ambros2 ani în urmă
Poate nu ati inteles.
Cand am ridicat telefonul, se deschidea, glisa, etc...asta am verificat, ceea ce face si acum.
cand scriu mesaje 3 taste nu functioneaza. cand am luat telefonul, nu mi-a trecut prin cap sa scriu mesaje sa vad daca tastele sunt functionale.
aveti reclamatie la ANPC facuta imediat ce m-ati trimis la plimbare, daca in urma expertizei o sa se vada ca nu ati pus sticla corespunzatoare, sunteti bun de plata.
restul raspunsului pe care l-ati dat este Cancan

O stea este mult prea mult, dar vreau sa va impartasesc experieta mea la acest service GSM:
In data de 2 decembrie am mers la acest service cu un telefon Samsung A70, cu sticla sparta.
Dupa ce mi-a facut testul de display, mi-a confirmat ca este de inlocuit doar sticla iar costurile sunt de 350 lei.
Am lasat telefonul pentru inlocuire, urmand ca dupa 1-2zile sa il ridic.
l-am ridicat, fara sa imi faca test de display asa cum era normal dupa o astfel de inlocuire, nu mi s a emis bon sau certificat de garantie, deoarece asa se practica la display, au zis ei, iar dupa cateva ore am pus cartele in telefon.
totul ok, pana la momentul la care a trebuit sa trimit un mesaj pe whatsapp cand am observat ca 2-3 taste nu se bat.
Am ajuns, din nou, la service rugandu-i sa vada despre ce este vorba. Au facut un test de display si imi spun ca telefonul a fost scapat jos si ca nu au ce sa ii faca, nu este treaba lor de acum.
Le confirm ca doar ce am ajuns cu el acasa din service si am bagat cartelele, dar nu au vrut sa discute.
Nici macar nu au vrut sa il desfaca poate era ceva mai simplu si o rezolvam fara prea mare efort, motiv pentru care am insistat, de asta data, sa-mi dea documentele pentru prestarea realizata astfel incat sa le fac plangere.
M-am simtit talharit maxim, nu este vorba de 350, dar gustul amar lasat de experienta cu un astfel de prestator m-a determinat sa va spun si voua povestea mea.
Concluzia, daca aveti vreun telefon de reparat, ca sa nu ingrosati randurile pagubitilor, va sfatuiesc sa evitati acest FIX Service GSM SRL
Elisa712009
Elisa7120092 ani în urmă
NU RECOMAND ...MA TINUT FARA TELEFON 2 ZILE SI NU KI A REZOLVAT ECRANUL TEKERRFONUKUINLA HUAWEI 20 MATE LITE ...NI SUNT AEA PROFRSIONISTI DUPA CUM SA SPUS IN UNELE COMENTARII ...NU RECOMAND !!!
Monica Hilote
Monica Hilote2 ani în urmă
Am fost sa îmi repar telefonul care nu se mai încarcă cum trebuie si deși de la bun început mi s-a spus ca sunt șanse mari sa fie placa de baza, tehnicianul a încercat totuși sa il repare. A dat dovada de un profesionalism și o rabdare rar întâlnita la un un tehnician mobil.

Recomand cu încredere 😊
Eugenia ursachi
Eugenia ursachi2 ani în urmă
10 cu plus ! O sa revin cu mare drag și recomand cu toată încrederea ! Nu doar ca mi s-a explicat tot , dar mi s-au rezolvat și reparat problemele cu telefoanele pe care le-am avut ! Display schimbat la un iPhone xs , la un preț rezonabil si care îmi merge perfect si cu garanție! ( in alte părți mi s-a cerut preț dublu și nici nu mi se repara ok , nu mi se asigura funcționalitatea face id ) . Recent am fost cu un iPhone 7+ , la care nici nu mai mizam ca are vreo șansa , a făcut minuni acest domn ! Este ca nou ! Nu-i mergea nici butonul home , nici amprenta , display spart bucăți , este ca nou acum , merge ca nou ! Mereu într-un timp foarte scurt le repara pe toate sau chiar de fata cu noi ! Multumim din suflet ! Aveți mâini de aur !
S.
S.2 ani în urmă
Am mizat ca se respecta programul, si am pierdut. A 2 a oara nu mai vin
Catalin B
Catalin B2 ani în urmă
Ecranul la telefon incepuse sa se dezlipeasca. Am fost in 3 service-uri: la primul (cel mai bine cotat din Iasi) mi s-a spus ca e umflata bateria si imi cereau peste 260RON sa rezolve. Evident o minciuna pentru ca ecranul se dezlipea sus iar bateria este in partea de jos si nici nu era vreo umflatura la nivelul bateriei. La al doilea service mi-au spus ca nu se complica cu reparatia si apoi am ajuns la Fix Service.
Mi-a fost oferita initial o reparatie gratuita rapida (dar cu mentiunea ca telefonul nu ar mai fi fost rezistent la apa). Am preferat reparatia de lunga durata (dezlipirea si relipirea ecranului). A fost gata intr-o zi si inafara de un mic joc al ecranului si butonul de volum jos care trebuie apasat mai tare e aproape ca nou. Apreciez mult si sinceritatea cu care am fost tratat.
Nu ma pot plange de durata de asteptare pentru ca un service bun va fi mereu ocupat.
DoubleTrouble Rc FPV
DoubleTrouble Rc FPV2 ani în urmă
Nu recomand.
Au incercat sa-mi monteze un display inferior calitativ la pret de display original.

Incompetenta si frustrarea e la voi in service, prin asumarea redemontarii ecranului ti-ai recunoscut greseala(cand ti-am lasat telefonul am mentionat ca vreau ecran pe original), asa ca nu mai comenta mai mult decat trebuie cā o dai in disperare si devii penibil.
Cum sa nu-ti dai seama ca montezi un ecran inferior calitativ, ai avut impresia ca sa intalnit hotu' cu prostu'(ai montat un ecran mai ieftin ca sa castigi mai mult in ideea ca nu o sa-mi dau seama)
Las doar recenzii negative sa stie lumea unde are de'a face cu țepuitori si incompetenti de-al de tine, si sa va evite pentru a nu pați ca mine.
Locații recomandate