/Cluj/Companie de asigurari

ACTE AUTO NON-STOP CLUJ

Complex Flora, Aleea Padin 20-22, Cluj-Napoca 400517, România

ACTE AUTO NON-STOP CLUJ
Companie de asigurari
4.6
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH52+43 Cluj-Napoca, România
+40 745 412 410
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Ghitulescu
Radu Ghitulescu2 ani în urmă
NU E NON-STOP!!!
Am sunat sa intreb daca e non stop si o domnisoara iritata mi-a zis ca ce cred ca ei dorm acolo? Pai daca e non stop, da asa cred.
Imi ajungea cumparatorul pentru masina la 9 seara si cand am intrebat pana la ce ora lucreaza aceeasi domnisoara mi-a raspuns " Astazi pana la 19.30"
Grec Marius Iulian
Grec Marius Iulian2 ani în urmă
Personal foarte amabil, posibilitatea de achitare cu cardul și servicii de calitate.
Le mulțumesc pentru tot!
RC Addict
RC Addict3 ani în urmă
Eu nu va recomand sa mergeti acolo. Cica e non stop, doar ca nu mai e la birou🤣🤣
Levente Lőrinczi
Levente Lőrinczi3 ani în urmă
D-na Simona foarte amabila, ma ajutat cu actele de vanzare auto duminica dupamasa. Multumesc din nou si pe aceasta cale pentru rapiditate, profesionalism si amabilitate.
Andrei Dan
Andrei Dan2 ani în urmă
Una dintre cele mai serioase si organizate firme din cluj, domnișoarele care lucreaza aici sunt super de treaba, iti raspund la orice întrebare, iar in 5 minute poti iesi linistit cu toate actele. Daca sunteti din manastur (sau chiar si din alte cartiere), va recomand sa apelati la Auto Flora. Nu pot spune decat ca experienta pe care am avut o aici este un "breath of fresh air" in toata fuga asta prin birocratia romaneasca. 😊
P Cristian
P Cristian2 ani în urmă
Doamna cu care am vorbit și la telefon a fost extrem de amabila și disponibilă exact când a fost nevoie. Pe lângă întocmirea dosarului, mi-a oferit variante și sugestii care au grăbit simtitor tot procesul de inmatriculare, cu siguranța recomand și am sa revin pe viitor.
Teodora Borzos
Teodora Borzos2 ani în urmă
Nu am apucat sa ajung sa fac contractul pentru ca am fost convinsa in urma unui apel telefonic sa nu mai apelez la ei. Fiind non stop, am sunat la o ora tarzie fiindca doream o informatie legata de actele necesare pentru vanzare iar o doamna mi-a raspuns la telefon cu “da!” ca si cum am deranjat-o. Am intrebat-o politicos ceea ce voiam sa aflu si mi-a raspuns “informatiile le dam clientilor nostri nu oricui ne suna, o seara buna” si mi-a inchis telefonul.

Nu recomand!!!!
Paul Gocan
Paul Gocan2 ani în urmă
Cu o zi înainte de a avea nevoie de serviciile acestei firme(sâmbătă) , am contactat telefonic doamna de acolo care a fost tare amabila și mi-a garantat ca in ziua următoare o găsesc la birou pentru perfectarea unor acte.
A doua zi(duminica), sunând cu o jumătate de oră înainte , precum ne-am înțeles, nu a răspuns. Am încercat de câteva ori telefonic, fără succes. Nu am fost sunat înapoi nici in ziua de azi.

Concluzia este că a fost neserioasa.
Dacă pretinzi că ești firma de acte auto nonstop, fii nonstop.
Norocul meu ca am rezolvat in alta parte. Puteam aștepta mult si bine după serviciile 'NONSTOP' ale firmei care sunt inexistente.

Nu pretind ca serviciile nu ar fi calitative, însă dacă ai standarde cu program nonstop, as trebui să se țină de cuvânt.

Am scris acest review pentru cei care au nevoie de acte in weekend in special să nu-și bată capul aici.
Mulțumesc.
Locații recomandate