/Cluj/Companie de asigurari

Allianz-Tiriac Sucursala

Cluj-Napoca, România

Allianz-Tiriac Sucursala
Companie de asigurari
2.8
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
QH34+XQ Cluj-Napoca, România
+40 264 423 020
allianztiriac.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Maxim
Alina Maxim4 ani în urmă
Ar trebui sa isi faca o baza de date mai ok !!!! Am avut in fiecare an contracte de asigurari auto full casco implicit anul in curs (2019) dar cu toate astea m-am trezit cu un proces deschis pentru o suma de aprox. 700 de lei pe care ei zic ca o datorez inca din 2017 , fara sa fiu notificat in vreun fel ! La dosar apare o notificare trimisa pe adresa vechiului sediu social , de avocatul lor cu confirmare de primire , bizar este ca pe confirmarea de primire apare un nume indescifrabil si o semnatura ce nu apartine nimanui care sa ma reprezinte..... O experienta pe cinste ce doar in Romania o poti trai .... sa te trezesti cu un proces fara o notificare in prealabil!!!!

Allianz Tiriac cautati niste firme serioase de avocatura , care inainte de a trimite in judecata un client deal tau , da un search pe google referitor la sediul social al companiei pe care urmeaza sa o notifice .

In fine , ca un raspuns din partea firmei pe care o reprezint va anunt prin aceasta recenzie ca vom cere rezilierea tuturor contractelor in derulare si implicit vom evita pe viitor sa colaboram cu asemenea firme precum Allianz Tiriac.

Nu recomand aceasta firma!
Iulia L
Iulia L5 ani în urmă
Ramona Ababei
Ramona Ababei6 ani în urmă
Kuky ro
Kuky ro2 ani în urmă
Nu le merge telefonul .. 😏
Locații recomandate