/Bucuresti/Companie de asigurari

Watford Insurance Company Europe

Bulevardul Ion Ionescu de la Brad 1a, București, România

Watford Insurance Company Europe
Companie de asigurari
2.7
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3VH+X6 București, România
+40 374 016 016
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Watford Insurance Company Europe
Scrie o recenzie
Loredana Rudaru
Loredana Rudaru2 ani în urmă
In urma unui accident, cu toate dovezile pe care le-am adus, apel pe 112 la acel moment, toate daunele detaliate, fotografii cu pagubele, mail-uri si telefoane, singurul raspunsul pe care il pot da este: "avariile nu sunt complementare si nu se puteau produce in conditiile declarate". Acest raspuns este dat dupa analizarea fotografiilor, acestia nu pot trimite un expert tehnic sa vada daunele, doar daca ei considera ca este necesar. Nu ni s-a spus ce nu este in regula, ce nu coincide, doar primim respingere a dosarului fara date clare.
NU RECOMAND!!!!!
Ofelia Carmen Dragan
Ofelia Carmen Dragan3 ani în urmă
Cei care își fac această asigurare ar trebui să își găsească mașina distrusă continuu, ca să înțeleagă că asigurarea lor este bătaie de joc pentru cei implicați într-un accident. Am venit în concediu de odihnă din Italia. Am rămas fără mașină, mi-au refuzat mașină de schimb, iar de o lună aștept lichidarea daunei!
Voi asigurații meritați să rămâneți cu mașinile în service până când înțelegeți că o asigurare plătită normal îți repară imediat mașina dacă ești victima străzii sau in împrejurări de acest fel!
Mihai Julei
Mihai Julei2 ani în urmă
Mi.a fost refuzat dosarul de dauna in conditiile in care am facut amiabila la sectie de politie si am facut toate demersurile pentru dosarul de dauna! Si am asteptat 30 zile pentru devizul tehnic si insistente la telefon in ziua a 31. Nu vor sa coopereze. Refuza la intimidare dosarele.
Fugiti de watford ca dracu de tamaie, daca sunteti pagubit faceti proces verbal!
Valentino M
Valentino M2 ani în urmă
Nu recomand, au platit o dauna produsa de noul propietar la 8 zile dupa vanzare masini *(contract de vanzare cumparare, masina fiind scazuta la primarie, certificat instrainat, etc)....nu au luat in considerare nici o proba pe care am pus-o la dispozitia lor, nu am fost contactat de asigurare pentru a certifica dauna si au tergiversat anularea politei, astfel incat au refuzat sa imi ramburseze diferenta de bani pe lunile ramase mentionand ca dauna produsa in perioada cand am facut cerere pentru inchiderea Politei RCA. Au refuzat sa imi prezinte dosarul de daune. O sa le fac plangere si la Comisia de supraveghere a asigurarilor, de evitat...
Paul Gabriel State
Paul Gabriel State2 ani în urmă
La început am avut ceva reticenta era o firma de care nu auzisem dar mi-am schimbat repede părerea despre firmă când la 3 zile după constatare am avut banii in cont. Pentru promptitudine le dau 5 stele.
Glamorous
Glamorous2 ani în urmă
Am avut un accident acum o luna am sunat la ei am vorbit cu o domnisoara i-am dat toate datele mi-a spus ca in 48 de ore voi fi sunat de un constatator m-au sunat a doua zi si am programat constatarea peste cateva zile. A venit s-a uitat a facut poze mi-a trecut tot ce era de trecut mi-a dat foaie de reparatie am dus-o la service am stat ceva ce-i drept pentru piese iar maine merg sa-mi iau masina. Per total cred ca am avut noroc cu ei.
MATEI DANIEL
MATEI DANIEL2 ani în urmă
As da 0 stele daca s-ar putea!! Dezastru!! Fac fals în acte!! Desi conducătorul auto nu este trecut în certificatul mașinii deoarece refuză să o înmatriculare pe numele lui aceasta firma de asigurări face asigurarea pe numele vechiului proprietar al mașinii!! Rusinos!!
Anamaria Madalina Dima
Anamaria Madalina Dima2 ani în urmă
Dupa evaluarea daunei la demontare in service, am contactat telefonic societatea de asigurari pentru a solicita repararea masinii in regie proprie; mi s-a cerut completarea si semnarea documentatiei necesare in acest sens, iar dupa inaintarea actelor mi s-a facut plata sumei in cauza in 3 zile lucratoare asa cum imi fusese comunicat anterior.
Va multumesc pentru amabilitate, intelegere, seriozitate si promptitudine!
Cu toata stima!
Locații recomandate