/Bucuresti/Companie de asigurari

Groupama Asigurari

Strada Mihai Eminescu 45, București 010513, România

Groupama Asigurari
Companie de asigurari
3.9
185 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4X3+34 București, România
+40 21 305 8000
groupama.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai G
Mihai G2 ani în urmă
Te pune pe black list daca cumva iti faci vreo reparatie pe asigurarea lor sau a altor competitori. Suntem buni doar sa platim bani catre ei, de parca ne facem asigurari doar ca sa le tinem businessul in viata.
Mi Black
Mi Black2 ani în urmă
Intotdeauna au dat dovadă de amabilitate,seriozitate și nu am avut probleme cu rezolvarea dosarelor de dauna .
PIXEL STYLER
PIXEL STYLER2 ani în urmă
Evitați sa lucrați cu aceasta asa zisa companie!
Octavian Dogarescu
Octavian Dogarescu2 ani în urmă
Am facut asigurare de calatorie la ei si am aflat pe propria piele ca nu ma despagubesc in cazul in care se anuleaza zborul din cauza unei greve.
Mircea
Mircea4 ani în urmă
O companie de evitat. Nu recomand nimanui.
Am avut o constatare pe RCA ( eu fiind pagubitul ) si m-am prezentat la punctul e constatare unde mi-a fost refuzata constatarea pe motivul ca si cel care m-a lovit trebuie sa dea o declaratie in fata lor.
Am verificat legislatia actuala,, am vorbit cu un avocat si am vazut ca singura mea obligatie este sa ma prezint la ei pt constatare cu amiabila si actele necesare, sa dau o declaratie si sa obtin acceptul pt reparatie.
Ei solicita in plus de asta si o declaratie in fata lor a ce;lui care m-a lovit . In cazul meu este din alt oras.
O bataie de joc la adresa clientilor, bineinteles pt a descuraja oamenii sa mai faca constatari. Inca o data, o firma de evitat !!!!
Mihai tanislav
Mihai tanislav2 ani în urmă
In urma unei inundatii la baie facuta de vecinul de deasupra.mea tavanul a avut de suferit. In urma sosirii la fata locului a unui reprezentant Groupama s-au facut fotografii s-au dat si declaratii am spus si vine este vinovatul cu nr de tel si nr de apart actele la sediu au fost preluate de un alt inspector de daune non auto care omi spune ca nu poate finaliza dosarul pina nu-i spun cine este vinovatul si imi trimite alte hirtii pe care am fost obligat sa le completez si sa le transmit electronic . Din nou primesc e-mail ca nu poate finaliza dosarul pina nu spun cine este vinovatul. Am raspuns e-mailului si ama aratat ca este.rau intentionat sau nu a citit hirtiile trimis din care reiese cine este vinovat . Imi comunica ulterior prin minciuna ca nu este lizibil textul si ca a finalizat dosarul si in 15 zile calendaristice se va plati uriasa suma de 550 lei. Ulterior doreste sa-i dau un feedback intrucit este foarte important ptr. El . Intreb daca nu este.lizibil textul tipizat pe care-l am completat pe ici pe colo atunci cum a finalizat dosarul in orb?
Cristian Gheorghe
Cristian Gheorghe2 ani în urmă
Este ok , sunt mulțumit
Stefan Aurelian
Stefan Aurelian2 ani în urmă
Groupama casco (autocontrol) ....cea mai mare teapa acest produs.... Am solicitat Groupama detalii cu privire la ponderararea scorului cat masina nu este utilizata.... raspunsul a fost ca nu se pondereaza (practic, daca utilizezi masina 2 zile pe an, scorul din alea 2 zile va fi cel in baza caruia se va calcula pretul politei, chiar daca in restul timpului masina stationeaza, practic riscurile sa se produca incidente sunt mult diminuate). La fel si pentru modul in care se calculeaza scorul pe axele timp /distanta / ore de varf.... nu au dat nici un fel de detalii. Desi este prezentat ca un produs "cu autocontrol", utilizatorul nu are datele necesare pentru ajustarea comportamentului sau. Si ca sa puna capac situatiei, Groupama a denuntat unilateral contractul, doar pentru ca am solicitat aceste detalii... in conditiile in care eram in trimestrul 1 al celui de al doilea an de cand incheiasem polita, toate ratele au fost platite la timp si nu am avut niciun incident.....
Locații recomandate