/Bucuresti/Companie de asigurari

CEDE

Strada Făgăraș 21, București 010898, România

CEDE
Companie de asigurari
4.2
90 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3QH+R4 București, România
+40 21 319 2964
cede.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Omer Bayrakci
Omer Bayrakci2 ani în urmă
Buna ziua, astia de la cede ne-au tras teapa. Si eu trebuie sa imi recuperez banii, mi-au dat trei termene din luna septembrie pana acuma, iar azi nu mai dai de ei, daca stiti ceva informatii, va rog sa ma contactati.
Alexandru Avram
Alexandru Avram2 ani în urmă
Și-au dat demisia directorii companiei și avocații și nu răspunde nimeni la Call-Center pentru informații despre dosarele existente pe rol ce facem, mergem mai departe prin altcineva, cum se reziliază contractele ce se întâmplă mai departe nimeni nu anunță clienți!
Laura Cehan
Laura Cehan2 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma după ce am gasit anunțul pe net. Păreau foarte serioși din descriere .A venit la mine un agent și mi_a zis că ei și_au schimbat numele și acum se numesc CSV rutier și ca îmi ofera o promoție cu 8% in loc de 30% dar pe urmă am constat că este o escrocherie pentru că sunt 2 firme separate și după ce am căutat pe net aceasta firma CSV am constatat că este o firma cu 0 angajați cu activitatea sistată și afaceri cu calculatoare deci nu au treabă cu domeniul juridic. Am renunțat și am apelat la un avocat. Atenție mare că aceste firme nu sunt de avocați ci sunt doar firme înțelese cu asiguratorii și iau în râs oamenii cu ofertele lor de toată jena sau vând contractele
Iulian Todirisca
Iulian Todirisca2 ani în urmă
Cea mai proastă firma , nu are avocați plus de asta închee niste cotracte de îți stă mintea in loc ... pe contractul meu era scris ca in termen de 14 zile pot schimba "avocatul"pun in ghilimele pentru ca nici avocați nu au , ei sunt doar o firmă intermediară care umbla cu hârtiile și câștigă bani degeaba . Pe contractul meu scria ca daca imi schimb avocatul sunt obligat să le cedez 31%din suma cuvenită !!!
Cunosc angajați care au plecat de la firma pentru ca pur si simplu vedeau cum ii prostesc cei de la Cede in fata pe bieți oameni!!!
《《《Nu s incheiați contracte cu ei 》》》
Denzel washington
Denzel washington2 ani în urmă
Am trimis documentele celor de la INSPECTORUL PROTV sperand ca vom demonstra ca am fost inselati, macar sa stea la puscarie banditii astia
Maria Tibuleac
Maria Tibuleac2 ani în urmă
nu recomand. cede si cu BACIU OANA din Iași de la asociația victimelor sint ceii mai mari excroci. amagesc oameni cu promisiuni și la urma nu te alegi cu nimic. ei opresc toti bani zeci de mii de euro. a pățit nepoata mea. fugiți oameni buni de ei și mergeți la un avocat sau singuri mai bine. praful sa se aleagă de doamna Baciu oana
Bogdan Catalin
Bogdan Catalin2 ani în urmă
Nu recomand, lipsa totala de comunicare,după 3 ani de la preluarea dosarului și 6 luni de la finalizarea procesului aflu ca trebuie sa plătesc 2 avocați, ei își retrag comisionul și eu am de încasat 0 RON,și sotia mea nici măcar 20% din suma obținută.niste hoți și profitori! ATENTIE ,majoritatea rewiew urilor sunt făcute de către angajați ai firmei.nu va lăsați păcăliți.
Rotaru M.
Rotaru M.2 ani în urmă
Nu recomand. Sunt niste hoti tepari!! Lucrează cu tot felul de agenti dubiosi. Au venit la mine pe patul de spital si mi_au promis marea cu sarea, ca vor castiga milioane de euro si m_au pus sa semnez!!! Dupa ce au încasat banii , 1 an jumătate nu au vrut sa mi_i dea. Am recurs la amenintări, depus plangere la politie si politia a spus ca sunt un SRL ilegal care nu au voie sa obtina despagubiri si ca sunt mana in mana cu societatile de asigurari. A trebuit sa amenint si sa merg peste patron pentru ca angajatii nu imi raspundeau niciodata la telefon. Am mers la sediul lor de cateva ori si nu m_au primit la discutii. Niste ordinari! La sfarsit mi_au retinut bani pentru toate cheltuielile facute inclusiv avocat. Am inteles ca Cede e un intermediar care paseaza dosarul avocatilor insa din suma mica obtinuta, mai mult de jumatate le_a revenit lor. Nu va mai lasati pacaliti de un astfel de SRL!!
Locații recomandate